IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Момчета Елтос и Елхим винаги съм имал- още от масовата.Тук очакванията са ми дългосрочни- в краина сметка ще има възтановяване на нивата от преди кризата за всички сериозни компании.Още сме в самото начало, но след няколко години и това ще стане- винаги съм бил оптимист и купувах и са СОФИКС 260-280, когато едни тролове вещаеха нива от 0
      +1
      поздравявам те за което и ти желая успех и занапред

Коментар

• Момчета Елтос и Елхим винаги съм имал- още от масовата.Тук очакванията са ми дългосрочни- в краина сметка ще има възтановяване на нивата от преди кризата за всички сериозни компании.Още сме в самото начало, но след няколко години и това ще стане- винаги съм бил оптимист и купувах и са СОФИКС 260-280, когато едни тролове вещаеха нива от 0

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
          Ей, момчета какви са тия 15;20лв. и 3лв да стигнем пак берекет
          в тази акция има мноооого хляб...пък и вие си го знаете де...едвали е нужно аз да ви го казвам
          (за съжаление нямам)

Коментар

• Ей, момчета какви са тия 15;20лв. и 3лв да стигнем пак берекет

Коментар

Абе то да си стигне старата цена 16-18.Ама някои натам са я подкарали
              Кире, гледам качил си се на влака ) имам спомен и за цени от 20 лв. но в очакванията си съм доста по скромен

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                Яко ъп... Имам чувството, че това ще е една от най-поскъпващите емисии за 2014 г. Направо съжалявам хората, които продадоха вчера и днес.
                умно думаш...пък и смислено...е който продал си е за негова сметка-успех на имащите тук!!!

Коментар

UUUUUUP
                  Яко ъп... Имам чувството, че това ще е една от най-поскъпващите емисии за 2014 г. Направо съжалявам хората, които продадоха вчера и днес.

Коментар

• Абе то да си стигне старата цена 16-18.Ама някои натам са я подкарали

Коментар

• е ако стане 4000 ще е добре

Коментар

• UUUUUUP

Коментар

• ох баня ох кеф

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                            Оттук насетне Sky's the limit за да има и за втора жибка
                            каква ти е жибката, ако не е тайна... Защото на мен това ми е хобисе кефа на всякакви аутос..Е това беше за батя

Коментар

• Компанията влиза в състава на два от индексите BGTR30 и BGBX40. Ха да ни е честито. Промените влизат в сила от 24.03 (понеделник).

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Не, това беше от малкото сладки неща на БФБ дето ги пропускам. Точно тогава ходих по нотариуси да си купувам жибка Само с един забравен бид за 3Т на 0,503 се бях пласирал
                                Основния пакет го имам от преди това с първа покупка на 95 ст., после на 55-46-42 и така средната се върза около 57
                                Оттук насетне Sky's the limit за да има и за втора жибка

Коментар

Working...
                                X