успех на всички
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМомчета Елтос и Елхим винаги съм имал- още от масовата.Тук очакванията са ми дългосрочни- в краина сметка ще има възтановяване на нивата от преди кризата за всички сериозни компании.Още сме в самото начало, но след няколко години и това ще стане- винаги съм бил оптимист и купувах и са СОФИКС 260-280, когато едни тролове вещаеха нива от 0
поздравявам те за което и ти желая успех и занапред
Коментар
-
Момчета Елтос и Елхим винаги съм имал- още от масовата.Тук очакванията са ми дългосрочни- в краина сметка ще има възтановяване на нивата от преди кризата за всички сериозни компании.Още сме в самото начало, но след няколко години и това ще стане- винаги съм бил оптимист и купувах и са СОФИКС 260-280, когато едни тролове вещаеха нива от 0
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениеЕй, момчета какви са тия 15;20лв. и 3лв да стигнем пак берекет
(за съжаление нямам)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАбе то да си стигне старата цена 16-18.Ама някои натам са я подкарали
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеЯко ъп... Имам чувството, че това ще е една от най-поскъпващите емисии за 2014 г. Направо съжалявам хората, които продадоха вчера и днес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеUUUUUUP
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеОттук насетне Sky's the limit за да има и за втора жибка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе, това беше от малкото сладки неща на БФБ дето ги пропускам. Точно тогава ходих по нотариуси да си купувам жибка Само с един забравен бид за 3Т на 0,503 се бях пласирал
Основния пакет го имам от преди това с първа покупка на 95 ст., после на 55-46-42 и така средната се върза около 57
Коментар
Коментар