IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ЕЛТОС КЪРТИ МИФКИ- ЛЕПИ ПЛОЧКИ

Коментар

• Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнение
      Я гледай ти какви бидове се появиха!
      Спрете се, ей!

Коментар

• Я гледай ти какви бидове се появиха!

Коментар

• 22.01.2009 г., с. 20

“Спарки Елтос” няма да уволнява работници

В настоящия етап кризата не се отразява на поръчките на "Спарки Елтос", тъй като дружеството е успяло да потвърди дългосрочните договори с клиентите си. Това съобщи Анна Куц, директор връзки с инвеститорите на компанията. Не сме съкращавали работници и нямаме намерение да освобождаваме работни места, каза още Куц, цитирана от Investor.bg. През май месец миналата година "Спарки Елтос" постигна договореност за съвместно производство на литиево-йонни батерии за акумулаторни електроинструменти със Sanyo Europe. За деветмесечието на миналата година "Спарки Елтос" реализира печалба на стойност 8,8 млн. лв. при печалба от 6,2 млн. лв. за деветмесечието на 2007 г. Компанията изнася продукцията си в Европейския съюз, Източна Европа, Близкия изток и Русия.

Да видим ще рестартират ли идеятя си

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
            какво може да се чака тук освен UP,UP
            E, как какво ЯКУ UP

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
              Момчета, нека видим Q1 , че не се знае какво ни чака .
              какво може да се чака тук освен UP,UP

Коментар

• Момчета, нека видим Q1 , че не се знае какво ни чака .

Коментар

• Елтос от преди кризата имат нова линия за батерии , която щяха да пускат..Може да и е дошло времето..

Коментар

ами когато търсят да наемат хора и да ги назначават-явно има за какво...
                    нямам тук и не е препоръка!!!

Хем си оракул, пък нямаш. Бива ли така? Да не изпуснеш влака

Коментар

• ами когато търсят да наемат хора и да ги назначават-явно има за какво...
                      нямам тук и не е препоръка!!!

Коментар

аз съм по-скоро оптимист,но си мисля че 5-те леФчета не са непостижима летва за позицията
                        Ако излязат на печалба със сигурност

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                          Ае да сме реалисти
                          аз съм по-скоро оптимист,но си мисля че 5-те леФчета не са непостижима летва за позицията

Коментар

скромността краси човека,но и показва духовна нещета
                            нека си говорим за 5-ца,че е по кръгло число
                            Ае да сме реалисти

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                              На първо време 1.5 - цел за следващата седмица, до края на месеца 2
                              скромността краси човека,но и показва духовна нещета
                              нека си говорим за 5-ца,че е по кръгло число

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
                                Ей, момчета какви са тия 15;20лв. и 3лв да стигнем пак берекет
                                На първо време 1.5 - цел за следващата седмица, до края на месеца 2

Коментар

Working...
                                X