IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На какво се дължи този приятен ръст днес?

Коментар

• Мога само да припомня как вървяха заедно с Алкомет

http://www.infostock.bg/infostock/control/graphics/ALUM

Коментар

• Влизате в търговския регистър информацията е публична за отчетите ) намирате Спарки груп АД, все пак трябва да се разбере какво е положението с групата, за съжаление последния качен отчет е от 2011г., но пак е нещо SG LOGISTICS LTD - отличника за 2011 )

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
          аве много вярвате на тази акция-дано да сте прави
          Аз на жена си не вярвам, та на акция ли
          Но както се казва - в момента сентимента е много добър...

Коментар

• Абе къде е Спеко?

Коментар

• Да засега всичко е на база очаквания, но доста акции преминаха
              Last edited by Kiro; 15.02.2014, 02:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                Не е до вярване, просто е евтина, а няма много такива на нашия пазар вече....
                абе говорихме си с една колежка,която работи там и си купонясвахме навремето в университета-ама нещо не е оптимист тук.....пък знае ли човек...
                Не е препоръка!!!

Коментар

• Елтос е много старо и добро предприятие- имам акции още от масовата приватизация.Според мен има добър потенциал, но дали е дошло време да го покаже..Допълвах на 0,48- така, че бих се радвал все така да продължи..Досега нямаме факти, освен ако някои не са чели утршния вестник

Коментар

• Не е до вярване, просто е евтина, а няма много такива на нашия пазар вече....

Коментар

• аве много вярвате на тази акция-дано да сте прави

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                        Тази акция още от масовата приватизация ми е късметлийска. Сега да видим колко ще ме ощастливи
                        Влязох днес на 1 лев, смятам че тепърва ще е нагоре, и на мен ми е от любимите още от едно време......

Коментар

• Тази акция още от масовата приватизация ми е късметлийска. Сега да видим колко ще ме ощастливи

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                            Акцията расте, защото и е дошло време да расте. Тя е поредното конче. Въпросът е вече кое е следващото?
                            Много рано е за отписване на това конче!

Коментар

• Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнение
                              Чудна работа - компанията на загуба , а акцията и расте!
                              Акцията расте, защото и е дошло време да расте. Тя е поредното конче. Въпросът е вече кое е следващото?

Коментар

• Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнение
                                Това, което казваш се потвърждава и от пазара!
                                Пазара е луд и все пак нямаме консолидиран, след 2-3 седмици нещата ще се по- ясни

Коментар

Working...
                                X