Първоначално изпратено от orakula
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеПибки имам и на 1,05
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеПибки имам и на 1,05
Коментар
-
Момчета, аз съм на борсата за да печеля..Вие ако имате социални или самарянски цели- теглете кредити и изкупете акциите на всички загубили.Ама и кредитите на тези които не си ги връщат можете да връщате на банките..Да не сте адвентисти или мормони..
Тази дума балон аз не е разбирам като вас- щом печеля от нещо за мене не е балон.
Вие си ги делете на балони и небалони и непременно да проповядвате самарянство
Тук има едни хора, които все намират кусури на акциите и ги наричат балони от страх да си купят., а после защо другите си удвоявали и утроявали паритеАз от някои балони ,ама съм си много доволенLast edited by Kiro; 14.03.2014, 00:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеДа припомня:
Химимпорт - от 18 на 0.7 и нещо, сега 2.30
ПИБ - от 14 на 1.3, сега 4
ЦКБ - от 12 на 0.6, сега 1.5
С какво са по-добри?
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеявно си добър с числата-но въпреки всичко да се говори за балон на тези нива е лееееко пресиленкоЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеЗнам ) и пиб и хим и цкб и всичко което се сетиш )
Химимпорт - от 18 на 0.7 и нещо, сега 2.30
ПИБ - от 14 на 1.3, сега 4
ЦКБ - от 12 на 0.6, сега 1.5
С какво са по-добри?
Коментар
-
Първоначално изпратено от MoreBangForTheBuck Разгледай мнениеКолега, а загубите на купилите на 15 лв. и продалите на 0.48 - смяташ ли ги?
Или щом касае друг няма значение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАЗ ОТ 15Г.Губя от ЕЛТОСА .СЛЕД МАСОВАТА КУПИХ НА 2ЛВ.И ПРОДАДОХ НА 15ЛВ.
СЕГА СЪМ КУПИЛ НА 0, 48 ДА ВИДИМ НА КОЛКО ЩЕ ПРОДАМ И ПАК ЩЕ ЗАГУБЯLast edited by mechka uteshitelka; 14.03.2014, 00:07.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАЗ ОТ 15Г.Губя от ЕЛТОСА .СЛЕД МАСОВАТА КУПИХ НА 2ЛВ.И ПРОДАДОХ НА 15ЛВ.
СЕГА СЪМ КУПИЛ НА 0, 48 ДА ВИДИМ НА КОЛКО ЩЕ ПРОДАМ И ПАК ЩЕ ЗАГУБЯ
Или щом касае друг няма значение.
Коментар
-
СЕГА СЪМ КУПИЛ НА 0, 48 ДА ВИДИМ НА КОЛКО ЩЕ ПРОДАМ И ПАК ЩЕ ЗАГУБЯ
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеЕдва ли аз ти преча да си губиш парите . Ти си толкова находчив
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеЕдва ли аз ти преча да си губиш парите . Ти си толкова находчив
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеОнзи няма да спре не тук а там, където мислиш, че е тук
Бягай, пречиш ни да си губим парите )
Коментар
Коментар