IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
    искам да попитам нещо

преди няколко дни на маса с приятели чух, че Спарки имали патент за електромотори без намотки и Бош искали да го купят, но не им го продали... предполагам, че животът на такъв електромотор би бил доста по-дълъг

има ли някой тук, който е по-наясно със ситуацията? опитах се да намеря нещо в интернет, но не успях
    Няма и да намериш

Тия сигурно са открили нещо революционно което да замести индукцията .

Коментар

• Аз съм доволен от позицията, даже бих купил още ако има примоция

Коментар

• стига сте се хапали..бе хора-тук дръпна повечко защото много се срина от предкризисните нива......просто наваксване,а не ръст в прекия му смисъл

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
          Ако нещо ти е ясно нямаше да си се заврял тук . От хапчета ти имаш нужда .
          Онзи няма да спре не тук а там, където мислиш, че е тук

Бягай, пречиш ни да си губим парите )

Коментар

И аз се заврях, давайте хапчетааааааааааааааааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
              Случая ти е ясен ) пий си хапчета и си гледай твоите шитове

Коментар

Трябва да нямаш капка уважение към парите или да са ти паднали от небето за да спекулираш с такъв шит .

Моя случай не е такъв .
                Случая ти е ясен ) пий си хапчета и си гледай твоите шитове

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                  Продавай какво се чудиш, но нямаш акции пак ще си говорим след 2 месеца
                  Трябва да нямаш капка уважение към парите или да са ти паднали от небето за да спекулираш с такъв шит .

Моя случай не е такъв .

Коментар

Засега !
                    Продавай какво се чудиш, но нямаш акции пак ще си говорим след 2 месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                      А като е дърво, защо никой не го продава?
                      Засега !

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                        А защо реши, че никой не го продава. Щом има кандидати да се балонират защо да им продаваш, пускаш оферта и чакаш. А офертите за продажба бяха няколко пъти повече от от оферти купува в началото на деня. A че е дърво не се определя от кандидат-балонизаторите, дали и колко ги има, а от отчета, приходи, разходи, активи, маржини, печалби, коефициенти и прочие., Както и от изхвърчалата цена, на всичко това. Някой беше написал, че в отчета са си завели земята по 140 лв/кв.м. Това на какво ти прилича
                        Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                          Не си в час нещо ми се струва, тук колегите ги говрят тези неща от няколко дни, а ти се правеше на ни лук ял ни мирисал, като не им обръщаше внимание, просто е нормално, колкото повечве расте цената на дървото, толкова по-видно да е и за останалите Нормално е това, борса е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                            При обем от малко над 1000 акции, цената падна за първи път от доста време насам. Веднага се появиха хейтърчета Ей, опасна паплач сме ние българите!

Нали знаете, на Вуте да му е зле Айде само Крейзи форест и поздрави на всички акционери на Спарки-то
                            Не си в час нещо ми се струва, тук колегите ги говрят тези неща от няколко дни, а ти се правеше на ни лук ял ни мирисал, като не им обръщаше внимание, просто е нормално, колкото повечве расте цената на дървото, толкова по-видно да е и за останалите Нормално е това, борса е.
                            Не е препоръка

Коментар

• При обем от малко над 1000 акции, цената падна за първи път от доста време насам. Веднага се появиха хейтърчета Ей, опасна паплач сме ние българите!

Нали знаете, на Вуте да му е зле Айде само Крейзи форест и поздрави на всички акционери на Спарки-то

Коментар

• Да, добре че се престрашиха някои колеги да си кажат, каквото си мислят. И аз мисля, подобно, че това си е вече леко балониране
                                Някога знаем добрата практика на някои макс-фондове като капман-макс например. Избираха дружествата с по-малък фрифлоут, или с по-малък брой акции на пазара, като патките, оцк, елтос, топливо, моста, (преди увеличенията на капитала) и др.., следваше балонизация за сметка вложените чужди капитали и отчет за най-добрата доходност измежду всички фондове в бг. Няма да ме учуди, ако историята малко или много се повтори, с оглед и на увеличените кешови постъпления ... За мен лично, няма да е лошо да се повтори , и макар, да си мисля, че тука вече балонира, не изключвам да си балонира и още... като има кандидати да наливат кеш, нека да е лято, както се казва
                                Last edited by shokova terapia; 13.03.2014, 19:36.
                                Не е препоръка

Коментар

Working...
                                X