Първоначално изпратено от orakula
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеАз влязох много тънко тука и излязох вече с едни прекрасни бързи процентчета
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеВиж офертите, явно и част от мечките по-долу вече искат да влязатМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеВиж офертите, явно и част от мечките по-долу вече искат да влязат
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеКакво ти раздвижване, як срив с повече от 17%
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеКо напраихте тук ве?
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеНе ме разбра опитах се да ти бъда полезен чети и повтаряй написаното от мен докато го разбереш )
Апропо можеш да си усредниш експозицията .Last edited by vinkel; 14.03.2014, 15:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеМалшанс понеже съм на вълна пиб, ако отида и питам някоя служителка от пиб, най-вероятно ще ми каже същото. Лека от мен )
лека
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеаз не купувах тука по малко препоръки от една мацка с която си пиикахме заедно преди време по купончета та тя работи в с в спарки и леко ме ме разубеди да пазарувам тук....но пазара си има собствена логика....пропуснати ползи.....и то доста добре изразени....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеабе и аз купувах некъде по дъната, ама ги и продадох вече, сега други са ракетите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеСедя на 1,05 под мен никой ) мисля си ако ме напълнят отива на 0.9 ) в инвестора разбирачи пишат софикс 0 )) такива времена бяха, винаги има кой да ти каже, че бъркаш да даде съвет но позитива и негатива е само наш
е след това което написа..какво да добавя...какво....
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениезавиждам ти благородно....и аз мислих да си взема,,,,но на друга цена и небило писано
Коментар
Коментар