IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
    Понеделник ще е интересно, влизаме в два индекса ) може да има купувачи по неволя
    пИрфектно сме позиционирани

Коментар

• Понеделник ще е интересно, влизаме в два индекса ) може да има купувачи по неволя

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
        Голяма компания е Спарки, ей Кърти днеска
        изкъртила се е...

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
          Залагам на скоча, колкото по-дърт толкова по-добре
          е то дъртия винаги има психологическо предимство пред младия и неопитния...но по конкретния случаи...НАЗДРАВИЧКА от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
            и бялото винце също
            Залагам на скоча, колкото по-дърт толкова по-добре

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
              Търговийката върви перфектно
              и бялото винце също

Коментар

• Търговийката върви перфектно

Коментар

• Голяма компания е Спарки, ей Кърти днеска

Коментар

тука нещо много се умълчахте...корекция,я горе главите-след корекция идва ер*кция
                    по-скоро идва часът на истината
                    Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                      Нека си продават хората, лично в такива моменти избягвам да пиша някой няма да продаде после ще съм му виновен ) разбира се след 5-6 дни друго ще мисли, но през тях ще ме псува ) хайде няма нужда и без това повечето нямат нищо между ушите та малко им трябва
                      +1
                      мноооооого си прав в изказването си ама много хора вярват не на това което виждат,а на това,което чуват..но "разни хора,разни идеали"-както е казал поета(А.Константинов)

Коментар

тука нещо много се умълчахте...корекция,я горе главите-след корекция идва ер*кция
                        Нека си продават хората, лично в такива моменти избягвам да пиша някой няма да продаде после ще съм му виновен ) разбира се след 5-6 дни друго ще мисли, но през тях ще ме псува ) хайде няма нужда и без това повечето нямат нищо между ушите та малко им трябва

Коментар

• тука нещо много се умълчахте...корекция,я горе главите-след корекция идва ер*кция

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                            Оракуле, в петък имаше шанс да вземеш тънко, взе ли си?
                            нямах кеш,иначе щях да си взема...ще видим утре как ще са цените може и да си дръпна някоя друга бройка

Коментар

освен браво друго нямам какво да кажа
                              Оракуле, в петък имаше шанс да вземеш тънко, взе ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                                Аз влязох много тънко тука и излязох вече с едни прекрасни бързи процентчета
                                И аз хапнах 4-5Т около 1,30-1,33
                                Дългосрочния ми пакет ще си стои непокътнат, но искам да имам бройки за цъкане при следващата вълна нагоре... да се забавлявам с нещо докато си стоя пред компа

Коментар

Working...
                                X