Първоначално изпратено от al4en
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеГоляма компания е Спарки, ей Кърти днеска
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеЗалагам на скоча, колкото по-дърт толкова по-добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеи бялото винце също
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеТърговийката върви перфектно
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениетука нещо много се умълчахте...корекция,я горе главите-след корекция идва ер*кцияРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеНека си продават хората, лично в такива моменти избягвам да пиша някой няма да продаде после ще съм му виновен ) разбира се след 5-6 дни друго ще мисли, но през тях ще ме псува ) хайде няма нужда и без това повечето нямат нищо между ушите та малко им трябва
мноооооого си прав в изказването си ама много хора вярват не на това което виждат,а на това,което чуват..но "разни хора,разни идеали"-както е казал поета(А.Константинов)
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениетука нещо много се умълчахте...корекция,я горе главите-след корекция идва ер*кция
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеОракуле, в петък имаше шанс да вземеш тънко, взе ли си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеосвен браво друго нямам какво да кажа
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеАз влязох много тънко тука и излязох вече с едни прекрасни бързи процентчета
Дългосрочния ми пакет ще си стои непокътнат, но искам да имам бройки за цъкане при следващата вълна нагоре... да се забавлявам с нещо докато си стоя пред компа
Коментар
Коментар