If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нека си продават хората, лично в такива моменти избягвам да пиша някой няма да продаде после ще съм му виновен ) разбира се след 5-6 дни друго ще мисли, но през тях ще ме псува ) хайде няма нужда и без това повечето нямат нищо между ушите та малко им трябва
+1
мноооооого си прав в изказването си ама много хора вярват не на това което виждат,а на това,което чуват..но "разни хора,разни идеали"-както е казал поета(А.Константинов)
тука нещо много се умълчахте...корекция,я горе главите-след корекция идва ер*кция
Нека си продават хората, лично в такива моменти избягвам да пиша някой няма да продаде после ще съм му виновен ) разбира се след 5-6 дни друго ще мисли, но през тях ще ме псува ) хайде няма нужда и без това повечето нямат нищо между ушите та малко им трябва
Аз влязох много тънко тука и излязох вече с едни прекрасни бързи процентчета
И аз хапнах 4-5Т около 1,30-1,33
Дългосрочния ми пакет ще си стои непокътнат, но искам да имам бройки за цъкане при следващата вълна нагоре... да се забавлявам с нещо докато си стоя пред компа
Коментар