IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
    Боли
    Знам от личен опит

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Как е?
      Боли

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
        Човек трябва да се научи да приема и затваря загубите. НЯМА инвеститор, спекупант, или къ'вто и да е който само да печели. Има и загуби и те трябва да се минимизират! Аз вече нямам проблеми с това да затварям губеши позиции, но е трудно да се научиш...
        И аз се научих да затварям на загуба, боли но..............

Коментар

• Как е?

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
            Батката хубаво ви напомпи тук. Беше изключително забавно за наблюдение. Без да ми се сърдят станалите дългосрочни. Сами са си виновни..Друг път да мислят, а да не слушат успели съфорумци.
            гетофф, пак ли почна с подлите номерца!?
            Продължавам да си държа пакета и не ме кефи спада. Само съм доволен че средната ми е ниска. Купих си и малко спекулативни, които сега ми излизат на загуба.
            А теб какво ти бърка отзад че реши да плюеш по мен!? Напоследък не ти вързва ли... накупи нависокото ли... или се нашиба със къси на Запад, заради "трендобръщащите фигури" дето ти се привиждаха преди два месеца и сега си търсиш на кой да си го изкараш!? Ебати лузъра!

Коментар

• Първоначално изпратено от stIvanov Разгледай мнение
              Къде мога да им намеря отчета на тези???
              http://www.infostock.bg/download/ELT...tKFNQ12014.xls

http://www.infostock.bg/infostock/co...nts/ELTOS/8062

Коментар

• отчет??!

Къде мога да им намеря отчета на тези???

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                  А реалиста ...?
                  ....отдавна е излязъл от тук....

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                    новината е налична малко по-надолу с час 9:47
                    ясно 10x

Коментар

Това не е новина, прочетете си доклада, извадени са неща от контекста.. казват предоговорихме кредита с Булбанк имаме повече пари... тук излиза Булбанк ги натисна и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
                        Къде са колегите, които говореха за бъдещи печалби и космически цени на акцията?
                        Предлагам да изчакаме, консолидирания и да правим изводите, според мен всички разходи са тук, като се добавят търговските дружества ще имаме пълната картина.

Коментар

песимиста вижда срив,а оптимиста много изгодни цени за влизане
                          А реалиста ...?

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            има ли новина тук . защо пада . все някаква новина трябва да има

Коментар

• има ли новина тук . защо пада . все някаква новина трябва да има

Коментар

• песимиста вижда срив,а оптимиста много изгодни цени за влизане

Коментар

Working...
                                X