Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеЧовек трябва да се научи да приема и затваря загубите. НЯМА инвеститор, спекупант, или къ'вто и да е който само да печели. Има и загуби и те трябва да се минимизират! Аз вече нямам проблеми с това да затварям губеши позиции, но е трудно да се научиш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеБатката хубаво ви напомпи тук. Беше изключително забавно за наблюдение. Без да ми се сърдят станалите дългосрочни. Сами са си виновни..Друг път да мислят, а да не слушат успели съфорумци.
Продължавам да си държа пакета и не ме кефи спада. Само съм доволен че средната ми е ниска. Купих си и малко спекулативни, които сега ми излизат на загуба.
А теб какво ти бърка отзад че реши да плюеш по мен!? Напоследък не ти вързва ли... накупи нависокото ли... или се нашиба със къси на Запад, заради "трендобръщащите фигури" дето ти се привиждаха преди два месеца и сега си търсиш на кой да си го изкараш!? Ебати лузъра!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stIvanov Разгледай мнениеКъде мога да им намеря отчета на тези???
http://www.infostock.bg/infostock/co...nts/ELTOS/8062
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеА реалиста ...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеновината е налична малко по-надолу с час 9:47
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеновината е налична малко по-надолу с час 9:47
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеКъде са колегите, които говореха за бъдещи печалби и космически цени на акцията?
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениепесимиста вижда срив,а оптимиста много изгодни цени за влизане
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеима ли новина тук . защо пада . все някаква новина трябва да има
Коментар
Коментар