IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Къде са колегите, които говореха за бъдещи печалби и космически цени на акцията?
    Last edited by realista; 26.05.2014, 12:02.

Коментар

• Наистина не знам какво ви е странно, някой взе акциите на артио на 40 ст, това бяха към 1.3млн акции и беше логично да вдигне цената, ама народът се метна съвсем сляпо и с тяхна помощ предполагам цената стигна егати висините. За 2 месеца от 40 ст на 1.60 отиде, не знам ама както и да го погледна дружеството трудно мога да си обясня такава цена, колкото и да се опитвам не успявам. Нормално е да върне на по-добри нива, ама все пак тези дето взеха пакета на 40ст и на 60ст да ги дават пак ще са предоволни, така че добре са си изграли картите. А от дружеството няма изненади, както си е 5 години ситуацията така и си продължава.

Коментар

• Нищо в природата не се губи! Така е и на БФБ - просто минава от нечие притежание в притежание на друг, заедно с профита или загубата, съпътстващи това движение!

Коментар

• Батката хубаво ви напомпи тук. Беше изключително забавно за наблюдение. Без да ми се сърдят станалите дългосрочни. Сами са си виновни..Друг път да мислят, а да не слушат успели съфорумци.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
            Лоща работа, това си е направо срив!
            НЕма а се пУашите!!!

Коментар

• Лоща работа, това си е направо срив!
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• какво стана с цената тука?!?

Коментар

• аз не им вярвам, бяха ми останали малко - излезнах,
                  успех на всички

Коментар

• тъй, тъй глътнАх водица и то солена

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...iiatie,172978/

Коментар

• Ръководството счита, че ще продължат да работят., а загубите продължават. Какво ще правим тука?

Коментар

• ДА ПРАВ СИ - "ХУ", - от 2009 бях си понакупил от 1,40 до 1,90 и се радвах на 30до60% ръст кога продавах над 2,50/70 а за после не питай ;- по малко но славно - свикнене му било майката - " А как боли ?" -И колко мъки " що продажби и що покупки , но повече нЬе ! Сега стои един +750лв. срещу позицията - и няма да барам над номинал !- клетва а и за СИНЕРГОНА Е СЪЩОТО -но още не съм я затворил - В/латиница/АХ ТОЯ БЕДУ И КОМПАНИЯ - ЩО ЗАПЛАТИ И ПРЕМИИ И НАГРАДИ - ориентирани Ора , как да не им завиди чиляк !- за четиво стават но за ортаклък не е препоръка !!!

Коментар

• Човек трябва да се научи да приема и затваря загубите. НЯМА инвеститор, спекупант, или къ'вто и да е който само да печели. Има и загуби и те трябва да се минимизират! Аз вече нямам проблеми с това да затварям губеши позиции, но е трудно да се научиш...
                            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                              Не се боя, но ме яд, бях разпродал всички елтоси и кво ме накара пак да вляза, оказа че е връх от тогава само на долу, ама пуста алчност замъглява разсъдака

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                                Не се бой - и аз съм така!Те хората казваха НЕ СЕ НАБИВАЙ НА ШИТОВЕ ама никой не слуша!Все пак нека изчакаме да видим консолидирания,може от там да изкочи заека!
                                Не се боя, но ме яд, бях разпродал всички елтоси и кво ме накара пак да вляза, оказа че е връх от тогава само на долу, ама пуста алчност замъглява разсъдака

Коментар

Working...
                                X