Къде са колегите, които говореха за бъдещи печалби и космически цени на акцията?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)
Collapse
X
-
Наистина не знам какво ви е странно, някой взе акциите на артио на 40 ст, това бяха към 1.3млн акции и беше логично да вдигне цената, ама народът се метна съвсем сляпо и с тяхна помощ предполагам цената стигна егати висините. За 2 месеца от 40 ст на 1.60 отиде, не знам ама както и да го погледна дружеството трудно мога да си обясня такава цена, колкото и да се опитвам не успявам. Нормално е да върне на по-добри нива, ама все пак тези дето взеха пакета на 40ст и на 60ст да ги дават пак ще са предоволни, така че добре са си изграли картите. А от дружеството няма изненади, както си е 5 години ситуацията така и си продължава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеЛоща работа, това си е направо срив!
Коментар
-
ДА ПРАВ СИ - "ХУ", - от 2009 бях си понакупил от 1,40 до 1,90 и се радвах на 30до60% ръст кога продавах над 2,50/70 а за после не питай ;- по малко но славно - свикнене му било майката - " А как боли ?" -И колко мъки " що продажби и що покупки , но повече нЬе ! Сега стои един +750лв. срещу позицията - и няма да барам над номинал !- клетва а и за СИНЕРГОНА Е СЪЩОТО -но още не съм я затворил - В/латиница/АХ ТОЯ БЕДУ И КОМПАНИЯ - ЩО ЗАПЛАТИ И ПРЕМИИ И НАГРАДИ - ориентирани Ора , как да не им завиди чиляк !- за четиво стават но за ортаклък не е препоръка !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНе се боя, но ме яд, бях разпродал всички елтоси и кво ме накара пак да вляза, оказа че е връх от тогава само на долу, ама пуста алчност замъглява разсъдака
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеНе се бой - и аз съм така!Те хората казваха НЕ СЕ НАБИВАЙ НА ШИТОВЕ ама никой не слуша!Все пак нека изчакаме да видим консолидирания,може от там да изкочи заека!
Коментар
Коментар