Gledaite CFO, a ne Net incoeme ....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)
Collapse
X
-
СПАРКИ ЕЛТОС АД (ELTOS) източник: finance.news.bg 18 Април 2008 10:06
Печалбата на СПАРКИ ЕЛТОС АД към 31 март 2008г. е в размер на 2 468 хил. лв.
Дружеството СПАРКИ ЕЛТОС АД е реализирало печалба към първото тримесечие на 2008г., в размер на 2468 хил. лв. Общите приходи на дружеството са в размер на 16 369 хил. лв., което е с 58.63 % повече спрямо предходния период. Общите разходи отчитат ръст от 36.00 % спрямо предходния период до 13901 хил.лв..
Към 31 март 2007г. дружеството има печалба на акция (на осреднена годишна база) в размер на 0.69лв. . Данните са от Баланс/Отчет на дружеството към 31 март 2007г..
Според отчета на дружеството към 31 март 2006г. е формирана печалба в размер на 98 хил. лв.
Собственият капитал на дружеството към първото тримесечие на годината е 97 773 хил. лв. , като спрямо същия период на 2006г. се е увеличил с 223.37 %.
Обобщена информация за търговията с акции на дружеството на БФБ – София през първите три месеца на 2008г:
Общ брой изтъргувани акции: ( 205702 бр. акции )
Общ брой сделки: ( 1340 бр. )
Минимална цена: ( 10.10 лв. )
Максимална цена: ( 16.30 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца... добре де.. аз да зафана па темата...
Е СЯ при ЛИПСА на влошаване на състоянието на предприятието..
(нале тва е големее страх.. у Ефропа ше настане апокалипсис от хамериканскат криза ... затуй Ефропата нема да купува, ний нема да изнасяме и тям подобни логически вериги... )
Е СЯ шо продават ???
:shock:
Коментар
-
... добре де.. аз да зафана па темата...
Е СЯ при ЛИПСА на влошаване на състоянието на предприятието..
(нале тва е големее страх.. у Ефропа ше настане апокалипсис от хамериканскат криза ... затуй Ефропата нема да купува, ний нема да изнасяме и тям подобни логически вериги... )
Е СЯ шо продават ???
:shock:Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар