IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• .. то не че в момента има некво значение...
    тия дни (вече месеци станааа) нема никва значка
    Ертос ле е , Химко ле е ... ???
    рАботи ле, ликфидация ле е ???
    ...
    би му м.йката...
    Уф.
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• За първите три месеца на годината печалбата на Спарки Елтос е 2,5 млн. лв.
      18.04.2008 10:15 ( ELTOS )

Спарки Елтос АД - Ловеч отчете нетна печалба за първото тримесечие на тази година в размер на 2,468 млн. лв. при печалба от 98 хил. лв. година по-рано, става ясно от неконсолидирания отчет на компанията, представен от БФБ-София.

Причината за голямата разлика в нетния финансов резултат е по-големият темп на нарастване на нетните приходи от продажби в сравнение с разходите по икономически елементи. Първите отчитат повишение от 58% на годишна база и към края на март достигат 16,254 млн. лв., а вторите се увеличават с 39 на сто до 13,664 млн. лв.

Справка в отчета за паричните потоци сочи, че от оперативна дейност Спарки Елтос отчита отрицателен паричен поток на стойност минус 8,4 млн. лв. при положителен такъв от 571 хил. лв. към края на март 2007 г.

Вземанията с краткосрочен характер за трите месеца от началото на годината нарастват с 40 на сто или с 8,7 млн. лв. до 30,779 млн. лв. От тях вземанията от свързани предприятия са 20,6 млн. лв. и се увеличават с 5,6 млн. лв. в сравнение с началото на годината.

В отчетита на Спарки Елтос е записано, че повишаването на вземанията от свързани предприятия се дължи на осигуряване от страна на Спарки Елтос на значителни количества стока на склад на клиентите, които се нуждаят от големи складови наличности, за да могат да откликнат на нуждите на пазара.

...

http://www.investor.bg/?id=62717

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
        Първоначално изпратено от Палечка - Малечка
        Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
        ... имаме очет..
        :P
        Колчо, пак не до скив, той излезе още вчера.

Направо на маймуни ни направиха, да не знаеш къде да гледаш по напред.
        ... еее, ... ако е вчера не е проблем..
        яз на времето така чаках един очет на КДН-то...
        .. до май месец некъде..
        па той си беше на местото...
        кьорава работа...
        Карай, важното е, че накрая си го видял. Пък времето, то не е толкова важно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Палечка - Малечка
          Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
          ... имаме очет..

... еее, ... ако е вчера не е проблем..
          яз на времето така чаках един очет на КДН-то...
          .. до май месец некъде..
          па той си беше на местото...
          кьорава работа...
          ... а и се пак на страницата на борсата е качен тодай...
          9,53 часа...
          налЕ ??
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

... имаме очет..
            ''

Къде, къде???

Коментар

• е не е зле на първо четене

Коментар

... имаме очет..

Коментар

• ... имаме очет..

Коментар

• Напротив - отговорих точно. Щом не са заявени трябваше да сте ги получил!

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов
                      Ако си заявил, че ще упражниш правата си - няма да получиш. Иначе би трябвало да са ти ги изплатили вече.
                      Май не ме разбирате - много пъти търгувам с права

купувам и и ги продавам за тези 2-3 седмици през който се търгуват , но когато ги продадеш правата на друг парите не получаваш а чак след като излезнат новите акции Централен Депозитар превежда на посредника парите - вече те ти ги заверяват.

ИМАХ ПРОСТО ПИТАНЕ - някой получил ли си е парите от продажбата на права на ЕЛТОС за да знам дали ЕЛАНА не ме въртят

Коментар

• Ако си заявил, че ще упражниш правата си - няма да получиш. Иначе би трябвало да са ти ги изплатили вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от sultan
                          Здравей,(
                          Аз си закупих права и срещу тях заявих определен брой акции в Елана, които обаче не заплатих. В този случай следва ли да ми ги изплатят?
                          Първоначално изпратено от модератор
                          Първоначално изпратено от allroad1982
                          Здравейте

Имате ли представа какво става с априте от правата на Елтос - елана още бавят тези средства някой при друг посредник получил ли си ги е обратно .... става дума за препродажба на прават при последното увел.на капитала ?

цкб вече от отдавна ми ги изплатиха защо елтос - ЦД какво им има?
                          Имах в предвид покупко продажба на права ?

Коментар

• Здравей,(
                            Аз си закупих права и срещу тях заявих определен брой акции в Елана, които обаче не заплатих. В този случай следва ли да ми ги изплатят?
                            Първоначално изпратено от модератор
                            Първоначално изпратено от allroad1982
                            Здравейте

Имате ли представа какво става с априте от правата на Елтос - елана още бавят тези средства някой при друг посредник получил ли си ги е обратно .... става дума за препродажба на прават при последното увел.на капитала ?

Коментар

• Първоначално изпратено от allroad1982
                              Здравейте

Коментар

• Ето една теория-130 повтарят няколко пъти упражнението,някои спекуланти мислят,че са разгадали схемата,набълбукват се и чакат 130 горе на черешата,обаче 130 не се появява,спекулантите се изнервят,130 допълнително разпродава,настава малка истерия,акцията пада още и се обира в ниското от когото трябва.Това е от собствен опит с друга акция.
                                http://milom.blog.bg/

Коментар

Working...
                                X