IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако в случаят очевидните неща бяха ясни на всички, акциите на тая развалина щяха да се предлагат по 1-2 стотинки и пак никой нямаше да ги иска.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Очевидните неща са ясни на всички.Но,ние тук се мъчим да уловим нещата,които не се виждат,които се крият от нас умишлено,за да дадат предимство на някои хора.Не е сериозно човек,който се опитва да работи на борсата,да си служи само с очевидното - просто няма да стигне доникъде!

Коментар

• Знам само очевидните неща, приятелю, но тука някои не могат да ги проумеят с години. И затова мнозина изгоряха като Гунди и като Котков и отидоха на поклонение при Любо Пенев.
        Да.

Коментар

• Императоре,наистина те има по всички теми и форуми - надали ти липсва информация за Химко - защо не споделиш с нас нещо интересно,което знаеш,но не искаш да ни кажеш?

Коментар

• Именно... ако бяха сърби, надали биха помогнали.

Коментар

• Не са косовари,Императоре,те са Черногорци,но по-лесно е да пишем сърби,и са с мюсюлманско вероизповедание.

Коментар

• Това че някои неволно (или умишлено) са ме разбрали погрешно не е моя работа.

Коментар

• Impe, прочети по-надолу в същата тема, не ми се иска да вадя цитатите, точно по този въпрос не ми се спори, и една човешка молекула не може да се сравни с предложените парични суми. Нека да предположим че не си имал лошото в предвид. (volens, nolens)

Коментар

• Първоначално изпратено от Арго
                    Не му говорете за дечицата на импа. Мнението му за тях в другата тема (за Пампорово) беше потресаващо - недостойно не за ника императорски, но и за ник човешки въобще.
                    И кое беше недостойно и потресаващо? Казах, че детският живот не се измерва с пари, били те 50 000 или 1 000 000, това ли е потресаващо? Защо, Аргонавтов, ти на колко оценяваш едно дете? Какво етикетче ще му сложиш?

И как няма да забравя добрият тон - появява се тука некъв измислен анонимник (Тапов) и веднага се нахвърля срещу мене, с първото си мнение още...
                    Забравих една друга възможност - това да е някои от старите смешници, които преди година опозорихме в тази тема - аз и моята могъща съюзница Борсата.
                    Цезар - не съм нарцис, адаш, защо така реши? Радвам се, че и ти виждаш вината и на друго място, освен в смотанякът шофиор и абсолютно невинното според мен дружество. А спасителите бяха косовари, доколкото помня...

Коментар

• Ами,не знам,но наистина никъде не споменаха нищо,дори и в икономическите новини по телевизиите - дали мътят нещо или просто не го считат за важно,не ми е ясно,но ще се разбере!
                      А що се отнася за мнението на Императора в темата за Пампорово - не виждам нищо обидно или нечовешко,по отношение на децата в неговото изказване - даже бих казал,че споделям неговото мнение относно вината за смъртта на децата - голяма косвена вина носят сръбските пътни служби,които не са обезопасили пътя и донякъде шофьора,но ПРЯКАТА вина за мен носят ДАСКАЛИЦИТЕ и най-вече ДИРЕКТОРКАТА,която задръстила люка с огромния си задник,вместо да опитат да спасят децата.Ако не са били тримата сърби и онова момче,което се е удавило впоследствие,щяха да загинат много повече деца в този автобус.

Коментар

• Не е ли странно, чи никъде не се публикува никаква информация за делото?
                        Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

• Bigpetka е прав - хайде да не се занимаваме с нарциса,наричащ себе си ИМПЕРАТОРА и да се опитаме да си помогнем с информация,разсъждения (по възможност правилни) и каквото и да било друго по темата,а именно: ХИМКО - БЪДЕЩЕ И ПЕРПЕКТИВИ.
                          Аз,например,не мога да намеря нищо за отлагането на делото от ВКС-дори и през техния сайт не може да се види нищо по въпроса.

Коментар

• Kajete niakakvo info za HIMKO, idva vreme da ostane impa v prusteta v ....

Коментар

• Не му говорете за дечицата на импа. Мнението му за тях в другата тема (за Пампорово) беше потресаващо - недостойно не за ника императорски, но и за ник човешки въобще.

Коментар

• Колеги, хайде малко по - конструктивно. Ако знаете нещо интересно споделете с нас...
                                Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

Working...
                                X