Ако в случаят очевидните неща бяха ясни на всички, акциите на тая развалина щяха да се предлагат по 1-2 стотинки и пак никой нямаше да ги иска.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химко АД (HIMKO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от АргоНе му говорете за дечицата на импа. Мнението му за тях в другата тема (за Пампорово) беше потресаващо - недостойно не за ника императорски, но и за ник човешки въобще.
И как няма да забравя добрият тон - появява се тука некъв измислен анонимник (Тапов) и веднага се нахвърля срещу мене, с първото си мнение още...
Забравих една друга възможност - това да е някои от старите смешници, които преди година опозорихме в тази тема - аз и моята могъща съюзница Борсата.
Цезар - не съм нарцис, адаш, защо така реши? Радвам се, че и ти виждаш вината и на друго място, освен в смотанякът шофиор и абсолютно невинното според мен дружество. А спасителите бяха косовари, доколкото помня...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Ами,не знам,но наистина никъде не споменаха нищо,дори и в икономическите новини по телевизиите - дали мътят нещо или просто не го считат за важно,не ми е ясно,но ще се разбере!
А що се отнася за мнението на Императора в темата за Пампорово - не виждам нищо обидно или нечовешко,по отношение на децата в неговото изказване - даже бих казал,че споделям неговото мнение относно вината за смъртта на децата - голяма косвена вина носят сръбските пътни служби,които не са обезопасили пътя и донякъде шофьора,но ПРЯКАТА вина за мен носят ДАСКАЛИЦИТЕ и най-вече ДИРЕКТОРКАТА,която задръстила люка с огромния си задник,вместо да опитат да спасят децата.Ако не са били тримата сърби и онова момче,което се е удавило впоследствие,щяха да загинат много повече деца в този автобус.
Коментар
-
Bigpetka е прав - хайде да не се занимаваме с нарциса,наричащ себе си ИМПЕРАТОРА и да се опитаме да си помогнем с информация,разсъждения (по възможност правилни) и каквото и да било друго по темата,а именно: ХИМКО - БЪДЕЩЕ И ПЕРПЕКТИВИ.
Аз,например,не мога да намеря нищо за отлагането на делото от ВКС-дори и през техния сайт не може да се види нищо по въпроса.
Коментар
Коментар