не мога да разбера накъде биеш.Човека попита нещо и аз му отговорих.За Агробиохим гарантирам че е така защото съм местен а за Химко идея си нямам както вече споменах
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химко АД (HIMKO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hahБи ми било интересно ако някой постне сравнение между възможностите за възстановяване на производството в Химко и в завода в Стара Загора. Знам, че преди години Химко е било на по-добро ниво в технологично отношение, но сега вече как е?
Коментар
-
Нищо лично! Преди време в този форум се подвизаваше колега с ник "малинката" който пишеше същите неща като теб. Тогава цената беше около 1 - 1,20 лева. Как да повярваме отново? Ако знаеш нещо го сподели ако не просто купувай и си мълчи...
Успех на всички инвестирали в Химко!
p.s. имам акции в Химко АД.Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!
Коментар
-
Колега Бекнер,ако знаеш нещо по-конкретно по въпроса за Химко,моля те да го споделиш с нас и да го обсъдим.Такава информационна мъгла не ебила досега!Ще да е много голяма тази риба,за която са тръгнали другарите от Руско-Българската шайка,че така да мътят водата - ако мога да се изразя така,метафорично.А що се отнася до Императора - нека се отнесем с разбиране към него - голяма загуба го чака от Пампорово и е изнервен човека,нормално е.
Коментар
-
Би ми било интересно ако някой постне сравнение между възможностите за възстановяване на производството в Химко и в завода в Стара Загора. Знам, че преди години Химко е било на по-добро ниво в технологично отношение, но сега вече как е?Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
-
... така е... само дето е много по-изгодно да направиш ново торово предприятие на гола поляна, вместо да възкресяваш Химко АД. Но гяволите са му намерили най-добрата цака - правят Ново Химко АД, то ще изкупи за без пари мизерните остатъци от Химко, дето още може да се ползват и ще пробва да почне на чисто. А акционерите на Химко ще отидат, както казах, на поклонение при Любо Пенев (да им каже той к`во да сторят), защото акциите им ще останат без никакво покритие... и ще се продават на цената на амбалажната хартия и пак никой няма да ги иска, да.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
А вий как ще разтълкувате фактът, че дълговете на Химко са в пъти по-големи от реалната стойност на активите му? Кой ще е луд да възкресява такова дружество? Защо да го прави - от патриотизът? Или от загриженост за безработните?
А обещанията толкова години ги слушахте - не ви ли писна?
Впрочем омръзна ми да ви повтарям едно и също и вие пак да си гоните илюзиите. Вкрая на краища имате пълно право да хвърляте дето щете кинтите си.
Ако Тапов (примерно) реши да си разпалва печката с двайсетачки, кой съм аз, че да протестирам, щом и печката е негова и мангизите тоже?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Оздравителния план бе приет при предишното правителство
Инсталациите са наред
Квалифицирани работници налице- в момента повечето без работа
Пазар за продукцията има-в момента сърбите внасят от Украйна при транспортни разходи abt $ 40-45 на тон
Социално значение за региона огромно-заети пряко и не около 15 000
Коментар
-
Аз също съм от тези хора,които считат,че в Химко има още много хляб,стига да не бяха така алчни министрите ни на енергетиката,например,иначе как ще обясниш факта,че се приема за по-добър оздравителния план на наемателя на Химко,пред този на акционерите му,при положение,че е написан като свободно съчинение на тема - "НИЕ ОБЕЩАВАМЕ...НИЕ ОБЕЩАВАМЕ...",и т.н.?
Коментар
Коментар