IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не мога да разбера накъде биеш.Човека попита нещо и аз му отговорих.За Агробиохим гарантирам че е така защото съм местен а за Химко идея си нямам както вече споменах

Коментар

• green army,
      Да нещата около химко ад в днешно време са доста зле за нас дребните акционери, но би ли обяснил на тъпия ddddd,
      защо вече 7 години, в продължение на 3 правителства Химко АД
      не изглежда по същия начин както Абгобиохим.
      Благодаря предваритeлно за отговора!
      Желая ти успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от hah
        Би ми било интересно ако някой постне сравнение между възможностите за възстановяване на производството в Химко и в завода в Стара Загора. Знам, че преди години Химко е било на по-добро ниво в технологично отношение, но сега вече как е?
        За Химко не зная, но в Ст.Загора вече завод няма.Нарязаха всичко,включително и металните комини.В момента стоят само изпарителите и празните помещения

Коментар

• Нищо лично! Преди време в този форум се подвизаваше колега с ник "малинката" който пишеше същите неща като теб. Тогава цената беше около 1 - 1,20 лева. Как да повярваме отново? Ако знаеш нещо го сподели ако не просто купувай и си мълчи...
          Успех на всички инвестирали в Химко!

p.s. имам акции в Химко АД.
          Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

• kopuvaite ako iskate sega, za da budete bogati posle, informaciata e nai-cennoto ne6to, a i vse pak ni6to ne e 100% sigorno nikoga! Neburzam da pi6a ni6toto, za da ne ska4at posve vsi4ki po men

Коментар

• Колега Бекнер,ако знаеш нещо по-конкретно по въпроса за Химко,моля те да го споделиш с нас и да го обсъдим.Такава информационна мъгла не ебила досега!Ще да е много голяма тази риба,за която са тръгнали другарите от Руско-Българската шайка,че така да мътят водата - ако мога да се изразя така,метафорично.А що се отнася до Императора - нека се отнесем с разбиране към него - голяма загуба го чака от Пампорово и е изнервен човека,нормално е.

Коментар

• Pi6a saobraziavaiki se s 4itatelite..

Коментар

• Да строи? Абе като на хлапе ли трябва да ти обяснявам, що е то юридическо лице? Просто купчина документи в една папка и туй то - не енещо реално, разбираш ли? И аре моля ти се пиши на човешки, не на този маймунски, а?
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Би ми било интересно ако някой постне сравнение между възможностите за възстановяване на производството в Химко и в завода в Стара Загора. Знам, че преди години Химко е било на по-добро ниво в технологично отношение, но сега вече как е?
                    Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Nikoi njama da stroi novo HIMKO, rezultata ot sumatohata okolo HIMKO sega, ako ti haresva pove4e taka 6te ja nare4a, 6te ima burz efekt
                      ne6tata sa izmisleni i nesa takaka kakto ti predpolaga6 i umuva6

Коментар

• ... така е... само дето е много по-изгодно да направиш ново торово предприятие на гола поляна, вместо да възкресяваш Химко АД. Но гяволите са му намерили най-добрата цака - правят Ново Химко АД, то ще изкупи за без пари мизерните остатъци от Химко, дето още може да се ползват и ще пробва да почне на чисто. А акционерите на Химко ще отидат, както казах, на поклонение при Любо Пенев (да им каже той к`во да сторят), защото акциите им ще останат без никакво покритие... и ще се продават на цената на амбалажната хартия и пак никой няма да ги иска, да.

Коментар

• Има си начини дълговете му да станат 1%,например,от капитала му.Не знаеш ли как става?Ако Химко се ръководи разумно и кадърно,може да носи много големи печалби и няма нужда от патриотизъм или каквото и да било друго,за да се ВЪЗКРЕСИ,както се изразяваш и да заработи - това е!

Коментар

• А вий как ще разтълкувате фактът, че дълговете на Химко са в пъти по-големи от реалната стойност на активите му? Кой ще е луд да възкресява такова дружество? Защо да го прави - от патриотизът? Или от загриженост за безработните?
                            А обещанията толкова години ги слушахте - не ви ли писна?

Впрочем омръзна ми да ви повтарям едно и също и вие пак да си гоните илюзиите. Вкрая на краища имате пълно право да хвърляте дето щете кинтите си.
                            Ако Тапов (примерно) реши да си разпалва печката с двайсетачки, кой съм аз, че да протестирам, щом и печката е негова и мангизите тоже?

Коментар

• Оздравителния план бе приет при предишното правителство
                              Инсталациите са наред
                              Квалифицирани работници налице- в момента повечето без работа
                              Пазар за продукцията има-в момента сърбите внасят от Украйна при транспортни разходи abt $ 40-45 на тон
                              Социално значение за региона огромно-заети пряко и не около 15 000

Коментар

• Аз също съм от тези хора,които считат,че в Химко има още много хляб,стига да не бяха така алчни министрите ни на енергетиката,например,иначе как ще обясниш факта,че се приема за по-добър оздравителния план на наемателя на Химко,пред този на акционерите му,при положение,че е написан като свободно съчинение на тема - "НИЕ ОБЕЩАВАМЕ...НИЕ ОБЕЩАВАМЕ...",и т.н.?

Коментар

Working...
                                X