Ей,Момци,Императора се разгневи и забрави добрите обноски.Може би защото май на Пампорово няма да му излезе сметката тази година - Великотърновския окр.съд му запорира 14 имота по делото за горките дечица,дето се удавиха в р.Лим.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химко АД (HIMKO)
Collapse
X
-
Тапов - ти пък какъв си, бе, съсел злочест?
Врачанска надежда, а? Ми купи си надежда - това е все едно да се опитваш да се угояваш със захарен памук? Аз твойта надежда ЦЯЛАТА не я ща за 33 стинки, колкото "гении" като тебе дават в моментът за една акция.
И Императорът работи само за себе си, разбра ли, игнорант, новобранец комичен...
Бе не проумявам, неговата кожа, всеки втори смотан аматьор още в моментът на регистрацията си в тоя форум почва да ми се прави на тарикат... така се мъчат да привлекат вниманието смешниците ли, що ли? Тапо-о-ов, Тапов - бе аз такива като тебе си ги кльопам сутрин след кафето, бе, шунко... :-) :-) :-) :-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Impa прекалено старателно плюе по Врачанската надежда
Дали не го прави за да си пазарува евтино или поради липса на
собствен ресурс работи за друг както аз изпращам някого да ми
измие колата поради липса на време.
Знае ли някой кога Импа заработва хлебеца си,щото аз си мисля че само пише по форумите
Коментар
-
Предупреждавал...
Аз тебе те, Аргонавтов - ако имаш акции на развалината, бягай ги на 33 стинки, щото скоро и по 2 стинки няма да има кой да ти ги купи. За Пампорово не бери грижа - поскъпването му до март-април е сигурно, та сигурно.
Да.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Доколкото знам повече от 1 месец не могат да го отлагат и решението в какъв срок ще излезе /?/.При влизане в сила на оздравителния план синдиците трябва да напуснат т.е. да преотстъпят управлението на "Ново Химко"който в последствие ще стане собственик на активите на "Химко"АД.
Старите акции остават без покритие и "Химко" остава едно кухо дружество без активи и тогава 0.35лв ще са мечта на много люде.
Другия вариант да върнат преразглеждане на решението на първа инстанция ВрОС и пак протакане до възможно доизточване от богопомазаната новоизбрана "оздравителна" програма.За притежателите на акции пак е сек.
"Химко" е в вклинична смърт и някой искат да го дефибрилират /не знам дали се пише така/, но за такъв динозавър трябва много ток.
И ако това стане и той подскочи не е сигурно дали няма да се срине т.е. разпадне щото цената на скрабта е висока.
Много,много неръждавейка пък и черно ще падне в нечии джоб!
Коментар
Коментар