Капитане,а чул ли си нещо такова - имам предвид,че Индагро излиза от Ниво Химко?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химко АД (HIMKO)
Collapse
X
-
Колеги,защо се изолирахте всички,като ви помолих за потвърждение или отрицание на информацията,че Индагро излиза от Ново Химко?Да не би да знаете нещо,което само аз не го знам?
П.П.Императоре,знам,че ще те засърбят пръстите да ми напишеш нещо от сорта:"Ми да,знаят,само ти не знаеш,че Химко мъртво-да!",но моля те,въздръж се!Кажи ми само ако знаеш или си чул нещо по въпроса,защото това е важно - поне за мен.
Коментар
� -
Re: HIMKO - budeshte i perspektivi
Първоначално изпратено от dimitar chinchevda ti kaja 4uvam edni raboti ama trqbvat pari mislq 4e qko spekulirat na momenti trqbva samo da izpolzva6 to4noto vreme
Коментар
� -
Да,бе,Стенли,благодаря за поправката.Това е общо главницата на вземанията на работниците отпреди и след обявяването на несъстоятелността.Общо с лихвите са около 8 000 000.Аз се заблудих одеве,че са 80 000 000.Но това е без значение,тъй като задълженията са установени с точна цифра в ЛЕВА още с определението на съда за обявяване в несъстоятелност - малко над 153 000 000
Коментар
� -
Императоре,грешиш.Лъвския пай от задълженията - около 65%,ако не се лъжа,е към работниците,а не в твърда валута.
Странниче,Минаващ,ако в България всеки си спазваше задълженията,отдавна щяхме не да цъфтим,а да сме вързали вече.Прав си,че тази игра е за акули,само че покрай акулите пируват и много други риби,нали?
Коментар
�
Коментар