IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Импе,ако колегите знаеха колко работа са отметнали резаците в Химко ,дето бяха там ,колко тира със скраб е искарано ,щяха да пеят друга песен .Вътрешните комуникации знае ли някой в какво състояние са, а ?Ширеше се преди време слух , че фирми са предплатили за скрабта , в каквато се готвеха да го превърнат определени хора .Всичко е в ръцете на политиците , но бившите работници са толко обезверени от цялата тая агония дето тече години наред ,че ако не се изплатят предварително преди евентуални възстановителни работи старите заплати ,едва ли някой би се върнал и за ден .Лично съм общувал и продължавам да го правя с някои от тях ,защото са ми били съученици и приятели и не ми е безразлично как живеят .И затова в чисто човешки план ми се иска Химко да тръгне ,и много повече от всички във форума .Става въпрос за човешки съдби , а не за дребни врътки с акции на Химко .

Коментар

• ... а за четенето на книжки, приятелю Цезаров, трябва да знаеш, че съм направил най-добрите си инвестиции ПРЕДИ да прочета дори една, дорипреди да чуя името на Кийосаки, а може би и на чичо Уорън, со който понякога туканка благосклонно ме сравняват. То не ти и трябват книжки, за да различиш качеството от боклукът, ХЕС или Медика от Химко или Кремиковци.
      А твоите оправдания с "мафията" са типични за всеки, който подушва издънката. Не че не е твоя работа де ще си хвърляш кинтите, това твоето Уорън го нарича "инвестиране в цигареният фас" (сега чета за него), ама тоя фас, дето дъвчеш, хептен избушен, бе, брат...

Да.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Цезаров, ще ти кажа само, че активите на Химко са в пъти по-малки от дълговете му - това би трябвало да ти стига. Относно прогнозите - обикновено това, което кажа, рано или късно става. Когато Химко беше на три кинта, тука беше пълно със смешници, дето предричаха, че ще стане 5-6, че и 10 кинта и отнесох много обиди от тях, ама накрая, както винаги, аз се смеех последен, а те се изпокриха като хлебарки, някои със сигурност изгоряха со много мангизи. Така че по-добре слушай какво ти казва мъдрият и стар Император, който не е свикнал да говори празни приказки.

Ес-ем-ес - ов - според тебе Кремиковци е цъфнало и вързало ли? Само дето е затънало в дългове до гуша, а циганинът, който за нещастие на акционерите е негов собственик, досега не е инвестирал и една стинка в соцпушлякът, или поне никой, дори и най-големите фенове на вонящото недоразумение не е чул такова нещо. Да не говорим, че Кремът не смее да пусне поне един отчет и горепосоченият мангал не благоволи дори да се появи на Общото събрание, та се наложи да се прави второ.

Да.

Коментар

• Същите бяха много "компетентни" за KREM, но нещо се отказаха за него, сега дъвчат HIMKO, но надявам се скоро и от него да се откажат. Само едно не мога да разбера, кога имат време да търгуват, да анализират и да пишат в чата, на мен ей богу не ми стига времето за всичко. Или са големи спецове или са най обикновенни празнодумковци.

Коментар

• Ал,бях решил да не пиша повече,но ще ти кажа,че Химко не е скапано предприятие - така го направиха да изглежда тези,които искат да го откраднат,а народа ни е казал,че хубавия кон и под скъсан чул се познава - е, от този,който има очи да го види,естествено.А иначе не може да се каже още дали ще спечелим тези,които сме инвестирали в акции на Химко или не - всичко зависи от това кой мафиот ще надделее в борбата да го вземе,а не от някакви си абстрактни за България икономически зависимости.Но,ти си на прав път в начина си на разсъждение - Исус е казал да се съмняваме във всичко и е бил прав,защото съмнението ни кара да мислим.А само мислейки човек може да стигне до истината.

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
              Слушайте,момченца и момиченца,така,като ви гледам профилите,виждам,че повечето от вас са под 25 години и си мислите,че като сте прочели по 2 - 3 книжки,наречени учебници по икономика,сте научили всичко и всичко е ясно - а напротив - предстои ви да разберете колко малко знаете и как не може да бъдеш сигурен в нищо,особено в 100% сигурните неща!Това,че си научил какво от какво зависи в пазарните икономики по света и как се развиват и на какво реагират по един или друг начин фондовите и финансовите пазари,и вече всичко ви е ясно.ТУК Е БЪЛГАРИЯ и нищо не зависи от тези пазарни принципи!Тук всичко е игра,машинация,заблуда - МАФИЯ!Трябва да знаете,че винаги,когато ви карат да си мислите,че определено събитие е сигурно,то по-скоро бъдете сигурни,че то НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ!Спирам да ви отварям очите за тези неща,особено след наглите подигравки и смешно късогледи мнения,характерни за не особено пораснали мачовци и принцеси,които се самоизживяват като най-великите и непогрешими "ИНВЕСТИТОРИ" и "СПЕКУЛАНТИ",които никога не са изгубили и не са сгрешили - ХА-ХА-ХА,както се изрази една фея в предния постинг.
              Абе има нещо вярно в това което казва Цезар. Ясно е че Химко е скапано предприятие, но не е да няма стойност. Щеше ли да има такива борби ако нямаше стойност? И е вярно че още не може да се каже със сигурност кой ще го владее - Ново химко или Химко АД.

Аз имам малко акцийки и си мисля да вляза с още малко. Ако загубя - здраве. Ако спечеля ще е много.

Коментар

• Добре казано Цезаре!

Коментар

• Слушайте,момченца и момиченца,така,като ви гледам профилите,виждам,че повечето от вас са под 25 години и си мислите,че като сте прочели по 2 - 3 книжки,наречени учебници по икономика,сте научили всичко и всичко е ясно - а напротив - предстои ви да разберете колко малко знаете и как не може да бъдеш сигурен в нищо,особено в 100% сигурните неща!Това,че си научил какво от какво зависи в пазарните икономики по света и как се развиват и на какво реагират по един или друг начин фондовите и финансовите пазари,и вече всичко ви е ясно.ТУК Е БЪЛГАРИЯ и нищо не зависи от тези пазарни принципи!Тук всичко е игра,машинация,заблуда - МАФИЯ!Трябва да знаете,че винаги,когато ви карат да си мислите,че определено събитие е сигурно,то по-скоро бъдете сигурни,че то НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ!Спирам да ви отварям очите за тези неща,особено след наглите подигравки и смешно късогледи мнения,характерни за не особено пораснали мачовци и принцеси,които се самоизживяват като най-великите и непогрешими "ИНВЕСТИТОРИ" и "СПЕКУЛАНТИ",които никога не са изгубили и не са сгрешили - ХА-ХА-ХА,както се изрази една фея в предния постинг.

Коментар

• Цезарю ,срещу Химко във Враца е "Технополис".Отляво на входа има едно добро кафе .Влез и си поръчай минерална вода .Студена .Отпивай на бавни глътки ,гледай към Химко и мисли .После иди до двата портала и поговори с когото видиш .Ще разбереш колко студена вода си изпил .
                    Хахахахахаха
                    добре казано Димилов

Коментар

• Тук всеки по своему е абсолютно прав .Не съм против ничие мнение .Действувам според пазарните обстоятелства на база информацията ,знанията и парите ,които имам.И не се колебая да променя позицията си,ако те се променят и преценя ,че бих спечелил. Споделям собственото си мнение , не давам и не приемам съвети от никого от форумите ,защото е възможно да бъдат и манипулативни.Нека всеки преценява и решава сам .

Коментар

• Тъй, тъй... лудост е, да.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                          Софиксов - радвам се, че си си променил мнението - нали и ти си играеше со химковици?
                          Да играех с Химко преди време и изкарах добри пари.
                          Сега при това положение си е направо лудост да се търгува с тази акция. Ако в бъдеще нещата около дружество тръгнат в положителна посока пак ще спекулирам. Засега обаче предпочитам да си пия биричка а не студена вода

Коментар

• нали това е идеята на формите да сондираш мнение (поне аз така си мисля) ако не ти харесват разсъжденията на някой не нужно да се съобразяваш с тях

Коментар

• Мръснокопелев - опитвам се да ви предпазя, мамка му.
                              Софиксов - радвам се, че си си променил мнението - нали и ти си играеше со химковици?

Коментар

• Г-н софикс димилов императоров,защо не си гледаш собственият си
                                джоб,Г-н ВЕЛИКИ АНАЛИЗАТОРЕ ,остави ни да загубим,остави ни кротко да си "УМРЕМ"!....като губим по една позиция ,вместо да умираме от смях на безсилието ви да ни убедите ,че сте най-велики!

Коментар

Working...
                                X