Тапи - никой няма да е луд да строи такъв завод - с такава маниакална мегаломанщина, да не говорим за местоположението му.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химко АД (HIMKO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от CaessarА на вас,колеги Императоре и Димилов,ще ви кажа,че не трябва да бъдете така първосигнални.Мислете,защо,според вас,ако това Химко е толкова "избушено" и разнебитено,тези руснаци от РАО и другите от Ново химко ще си изгризат гърлата кой да го вземе?ЗАЩО - защото не е това,за което вие го мислите,а е нещо,което може да работи и да носи огромни печалби - справка "НЕОХИМ"!
Коментар
-
Seazor не го допускам, просто от 4.5 годишен съм престанал да вярвам в приказки. И ако мислиш, че съм неук и ограничен, грешиш жестоко - напротив, без да се фукам, но трудно ще намериш по-разностранна личност от мен.
И какво имаш предвид като казваш, че развалината ще се вдигне по-високо от мен? От моите компании ли? Хе-хе, такава фантастика и Тери Пратчет не може да измисли... :-)
Цезаров - не съм опърничав, просто мисля рационално. От Химко може да се спечели със солиден риск някоя и друга стинка от дребна спекула, но повече от това не може да се очаква.
Да.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Ti impe, kakvi nauki si u4il, struva6 mi se ograni4en, ne se obijdai, to tova ne e lo6o, 4ovek s ograni4eno mislene i po-malko se zatormoziava. Ako be6e izu4aval pove4e nauki 6te6e da misli6 i po drug na4in, i taka da si doida na vuprosa: Mi kakvo ako puk se vdigne ne nad tiniata ami mnogo nad teb? Ne go li dopuska6 4e e prosto vuzmojno?
Коментар
-
А на вас,колеги Императоре и Димилов,ще ви кажа,че не трябва да бъдете така първосигнални.Мислете,защо,според вас,ако това Химко е толкова "избушено" и разнебитено,тези руснаци от РАО и другите от Ново химко ще си изгризат гърлата кой да го вземе?ЗАЩО - защото не е това,за което вие го мислите,а е нещо,което може да работи и да носи огромни печалби - справка "НЕОХИМ"!
Коментар
-
Ето така вече нещата ми харесват,КОЛЕГИ.ЩЕ ви кажа,че аз уважавам мнението на всеки от вас,когато то е изказано в подкрепа на едно или друго становище и е подплатено с различни основания и обосновки,без значение дали са правилни и точни.А не като някои колеги,които сочат с пръст и нагло назидават този или онзи.
Коментар
Коментар