IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тапи - никой няма да е луд да строи такъв завод - с такава маниакална мегаломанщина, да не говорим за местоположението му.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Caessar
      А на вас,колеги Императоре и Димилов,ще ви кажа,че не трябва да бъдете така първосигнални.Мислете,защо,според вас,ако това Химко е толкова "избушено" и разнебитено,тези руснаци от РАО и другите от Ново химко ще си изгризат гърлата кой да го вземе?ЗАЩО - защото не е това,за което вие го мислите,а е нещо,което може да работи и да носи огромни печалби - справка "НЕОХИМ"!
      Има ли някой представа колко струва сега построявяне на завод като Химко

Коментар

• Да, може да се вдигне... с 3-4 стинки за ден-два.

А за индианците... в тая държава и без това има твърде много чернокраки, поне туканка да са малко... :-)

Коментар

• Жалко за форума. Много "дрънкане" - много плява или ако ви харесва повече - много вожд, малко индианец.
          Не е срамно да не знаеш, срамно е да не питаш.

Коментар

• Hello everyone,is there english version of this web site?????
            Heloo,Bulgaruans..

Коментар

• nie vsi4ki mnogo dobre razbrahme kakvo ti e mnenieto, no az dopuskam 4e e i vazmojno da se vdigne HIMKO, ja dai da ti 4uia komentara za edna druga pozicia HVAR - mnogo pari napraviha niakoi, kakvo 6te stane sega?

Коментар

• Seazor не го допускам, просто от 4.5 годишен съм престанал да вярвам в приказки. И ако мислиш, че съм неук и ограничен, грешиш жестоко - напротив, без да се фукам, но трудно ще намериш по-разностранна личност от мен.
                И какво имаш предвид като казваш, че развалината ще се вдигне по-високо от мен? От моите компании ли? Хе-хе, такава фантастика и Тери Пратчет не може да измисли... :-)

Цезаров - не съм опърничав, просто мисля рационално. От Химко може да се спечели със солиден риск някоя и друга стинка от дребна спекула, но повече от това не може да се очаква.

Да.

Коментар

• Ti impe, kakvi nauki si u4il, struva6 mi se ograni4en, ne se obijdai, to tova ne e lo6o, 4ovek s ograni4eno mislene i po-malko se zatormoziava. Ako be6e izu4aval pove4e nauki 6te6e da misli6 i po drug na4in, i taka da si doida na vuprosa: Mi kakvo ako puk se vdigne ne nad tiniata ami mnogo nad teb? Ne go li dopuska6 4e e prosto vuzmojno?

Коментар

• Императоре,братко,не съм срещал по-опърничав опонент от теб до ден днешен!Ама,хайде,това да ти е кусура,готин си!

Коментар

• Ми да му е честит камъкът на вратът, който ще го завлече в тинята на дъното.
                      Да.

Коментар

• Vidiahte li kakva zdelka stana, niakoi sum siguren 4e se zaredi 35 hiliadi akciiki

Коментар

• Добре де, ако фабриката заработи като собственост на дружеството Ново Химко АД, теб какво ще те огрее? Моралното удовлетворение?

Коментар

• А на вас,колеги Императоре и Димилов,ще ви кажа,че не трябва да бъдете така първосигнални.Мислете,защо,според вас,ако това Химко е толкова "избушено" и разнебитено,тези руснаци от РАО и другите от Ново химко ще си изгризат гърлата кой да го вземе?ЗАЩО - защото не е това,за което вие го мислите,а е нещо,което може да работи и да носи огромни печалби - справка "НЕОХИМ"!

Коментар

• Димилов - ако тръгне ще е като собственост на Ново Химко или евентуално някакво друго дружество. Химко АД като компания е мъртво и никога няма да се съживи.

Коментар

• Ето така вече нещата ми харесват,КОЛЕГИ.ЩЕ ви кажа,че аз уважавам мнението на всеки от вас,когато то е изказано в подкрепа на едно или друго становище и е подплатено с различни основания и обосновки,без значение дали са правилни и точни.А не като някои колеги,които сочат с пръст и нагло назидават този или онзи.

Коментар

Working...
                                X