IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Капитане,а чул ли си нещо такова - имам предвид,че Индагро излиза от Ниво Химко?

Коментар

• За изолация не може да става дума. Аз вече мисля, че някаква голяма новина /добра или лоша/ ще се появи като "гръм от ясно небе",вече си седя отстрани и чакам и не се хабя в спорове.
      "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• Колеги,защо се изолирахте всички,като ви помолих за потвърждение или отрицание на информацията,че Индагро излиза от Ново Химко?Да не би да знаете нещо,което само аз не го знам?

П.П.Императоре,знам,че ще те засърбят пръстите да ми напишеш нещо от сорта:"Ми да,знаят,само ти не знаеш,че Химко мъртво-да!",но моля те,въздръж се!Кажи ми само ако знаеш или си чул нещо по въпроса,защото това е важно - поне за мен.

Коментар

• Re: HIMKO - budeshte i perspektivi

Първоначално изпратено от dimitar chinchev
          da ti kaja 4uvam edni raboti ama trqbvat pari mislq 4e qko spekulirat na momenti trqbva samo da izpolzva6 to4noto vreme
          Колега Чинчев,сподели какво си чул,ако знаеш нещо конкретно,защото аз - споделих с вас - чух инфо за това,че Индагро излизат от Ново Химко,но мога да го окачествя по-скоро като слух.Моля те,бъди добър и сподели,ако знаеш нещо по повод Химко.

Коментар

• Някой да е чул нещо в смисъла на това,че Индагро се оттеглят от Ново Химко?Аз чух подобно нещо,но доста завоалирано,направо под формата на слух?

Коментар

• Че може ли ние да не се прочуем с нещо?

Коментар

• Това ще бъде най-странният откуп в историята на отвличанията...
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Или някой още по-богат чичко от Европа или САЩ,и защо да се ограничаваме само с тези 153 млн. лева,да вземе да раздаде и по 2-3 лв. на акция - ей така,какво ще кажеш,а бива ли я идеята?

Коментар

• Ми то тогава да отвлекат чичо Черепов и да му поискат вместо откуп да плати борчовете на развалината.... :-)
                    В съседната тема има един виц, подходящ за тебе, Цезаров... :-)

Коментар

• Къде спа досега,бе,Императоре?Все ли по девойки?Пак избара предложение.А що да не вземат с парите за взривовете да бутнат рушвет на съда и да реши делото в негова полза,а?

Коментар

• За да ги платят трябва да взривят остатъците от развалината и да се надяват, че отдолу ще намерят диамантено находище. Или поне златно.
                        Да.

Коментар

• Да,бе,Стенли,благодаря за поправката.Това е общо главницата на вземанията на работниците отпреди и след обявяването на несъстоятелността.Общо с лихвите са около 8 000 000.Аз се заблудих одеве,че са 80 000 000.Но това е без значение,тъй като задълженията са установени с точна цифра в ЛЕВА още с определението на съда за обявяване в несъстоятелност - малко над 153 000 000

Коментар

• Задълженията към персонала са точно 4 715 000 лева или 2,3% от всички задължения!

Коментар

• Към работниците? Съмнява ме... к`ви заплати са обещавани на тези работници, че дълговете им са такъв процент, при положение, че борчовете към доставчици и клиенти са само 35% ???

Коментар

• Императоре,грешиш.Лъвския пай от задълженията - около 65%,ако не се лъжа,е към работниците,а не в твърда валута.
                                Странниче,Минаващ,ако в България всеки си спазваше задълженията,отдавна щяхме не да цъфтим,а да сме вързали вече.Прав си,че тази игра е за акули,само че покрай акулите пируват и много други риби,нали?

Коментар

Working...
                                X