If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И още една подробност има, колко процента от Доверие капитал са в Доверие?
ДОХ държи 77.5% от Доверие Капитал ( това е заедно със ИХД и Расафи които са дъщерни на ДОХ)!
Тоест ДОХ държи около 55% в Медика или 17 мио по пазарна. Само делът на Медика е колкото маркет капа на ДОХ.
Заеми има но няма начин при толкова много магазини на Бриколаж! Има няколко дружества ( най вече ОЗОФ Доверие ЗАД ЗК и Медико 21 АД) които са доста печеливши.
Донев доста забързва преструктурирането(вижте отчетите!) и аз съм заложил за добри резултати
Уведомяваме Ви, че на 18.11.2014 г. “Доверие Капитал” АД, ЕИК 130362127 – дъщерно дружество на “Доверие Обединен Холдинг”АД, продаде 520 000 броя акции от капитала на “Медика”АД, представляващи 5.17%. След продажбата участието на “Доверие капитал”АД в капитала на “Медика”АД е 71.08 %.
Само тук пакета на Доверието в Медика е за 30 милиона, а пазарната "оценка" на целия холдинг няма 18 милиона
"Мъдра борса" е беГетовската...
Такава сметка може да се прави ако холдинга няма никакви задължения!
Уведомяваме Ви, че на 18.11.2014 г. “Доверие Капитал” АД, ЕИК 130362127 – дъщерно дружество на “Доверие Обединен Холдинг”АД, продаде 520 000 броя акции от капитала на “Медика”АД, представляващи 5.17%. След продажбата участието на “Доверие капитал”АД в капитала на “Медика”АД е 71.08 %.
Само тук пакета на Доверието в Медика е за 30 милиона, а пазарната "оценка" на целия холдинг няма 18 милиона
Дълговете са предимно на Доверие Брико! А ти за 10 големи магазина с големи обороти не мислиш ли че имат нужда от тези пари Но като гледам движенията на Донев ми се вижда че работи по подобряване и на този показател!
Не е препоръка!
И аз така мисля, това трябва да е оборотни кредити, зад които стоят бързо ликвидни стоки.
Коментар