If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Този, който дава интервюто - точно той искаше да не се коментира през 2008г състоянието на Медика на ОС.
Той така се е бетонирал в тази компания, че и Господ само по един начин може да го махне от там.
Какво искаш да кажеш? Донев не може да го смени? А Медика сега се поглъща от Софарма.
Този, който дава интервюто - точно той искаше да не се коментира през 2008г състоянието на Медика на ОС.
Той така се е бетонирал в тази компания, че и Господ само по един начин може да го махне от там.
Да много добро интервю Нещата при Бриколаж от миналата година изглеждат доста добре и се видя че излязоха на печалба в края на годината Новата политика за концентрация в най големите градове е много подходяща защото хората имат по високи доходи и не наблягат толкова на ниски цени и промоции. Новият магазин в мола го посетих и бях много приятно изненадан да видя толкова много народ а и магазина изглежда страхотно. Тази локация е много добра и според мен продажбите ще са доста силни но ще видим Новият сайт на Бриколаж също е едно добро решение. Мисля че Доверие ще има много силни години напред а ако успеят и банката да я вземат ще избием таваните
Г-жата от БРИГАДАТА дето оправяха Медика.
През 2008г на ОС с един колега започнахме да задаваме доста въпроси. И на въпросите въпроси.
Тогава думата взе Андрей Евтимов и каза, че сме питали много и сме искали вътрешно инфо, а то не беше така. Говорехме защо не се повишава печалбата и какво може да се направи.
Огнян Донев в отговор на това каза, че тук сме на ОС и затова е самото събрание - да се пита. ГРУПАТА подвиха опашки и продължихме. Но без г-н Донев ни бяха отрязали.
Колегата, който също питаше му забравих името. Но не беше Императора, който си трайкаше умно.
Е той импето си знае, че е мишок и си трайка умно все пак из събранията. Нагаждач и слагач си пада малко импето а за Дуче ще ни се предлага. Съобразно количеството на хартиите в портфейла може да се разглежда и количеството самочувствие на импето из оса. Той срещу мажовец не рита, даже и Никиту не е направил на салам когато го хързулнаха с привилегиите в меком )))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Да видим какво ще каже регулатора но за мен няма никаква пречка ...... каквото и да стане ще има някаква сделка с тези пари
Ако вземат банката ще си увелича таргета още ДАНО! Но аз съм дълъг тук поне за няколко години наистина ми харесва компанията. Имат много добри бизнеси и сега след като привършиха с преструктурирането и разкараха губещите съм голям оптимист. Днес мисля да отида да направя малко оборот в най новият магазин на Бриколаж в Ринг Мола в София та да съм им на късмет
Парите до колкото знам вече ги имат нали вдигнаха капитала на Индустриален Холдинг Доверие през ДОХ и дъщерните на ДОХ Май много хора пропуснаха този момент А цената едва ли ще е кой знае каква за Токуда ако се одобри от регулатора
А тук е просто поглъщане на Момина Крепост от Софарма
Не е препоръка!
Те вече се издадоха за цената с увеличението на К на Индустриален
Парите до колкото знам вече ги имат нали вдигнаха капитала на Индустриален Холдинг Доверие през ДОХ и дъщерните на ДОХ Май много хора пропуснаха този момент А цената едва ли ще е кой знае каква за Токуда ако се одобри от регулатора
А тук е просто поглъщане на Момина Крепост от Софарма
Не е това , те вече си набавиха пари с продажбите преди седмици и с кеша които имат ......според мен вече трябва да излезе новина дали надзора е одобрил сделката
Коментар