If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз говорая за по преди когато ми се присмиваше ,че съм му купил акциите на 80 ст и той ме е изиграл..... сега вече са качествени...
Той си знае за кога.....
Иначе успех на акцията....защото е качествена ,но не заради батя....
Ами да Батя не я харесваше дълго Така си беше но те отчетите се промениха от миналата година който чел - чел!
Батя обяви декември мисля, че е взел едни 50 000 тук, това го помня защото в същия ден и аз взех 10 000, та не е много уместна иронията точно сега
Аз говорая за по преди когато ми се присмиваше ,че съм му купил акциите на 80 ст и той ме е изиграл..... сега вече са качествени...
Той си знае за кога.....
Иначе успех на акцията....защото е качествена ,но не заради батя....
Ами как да си купят хората под левче като раЗновесов и пип така надъхано ги уверяват че БГ е супер зле и никога няма да се оправи, а БФБ само ще пада...
Ти нали ми ги продаде преди година на 80 стинки ,като ги обяви за пълна безперспективност...
Поимниш ли..... или да ти извадя постовете...
Ей от кога пиша че тук голяма евтинийка сега ще се избиете Аз си пълних ли пълних чак си я докарах средната на 0.94.
Не е препоръка за покупка на акции!
Ами как да си купят хората под левче като раЗновесов и пип така надъхано ги уверяват че БГ е супер зле и никога няма да се оправи, а БФБ само ще пада...
Коментар