IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пичове и аз съм заредил и днес взех малко Мисля че много скоро ще дръпнем сериозно.

Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Честито и ти си на кораба
      Аз отдавна съм на кораба...ама имах на по-високи цени, усреднявах...
      Сега очаквам далечното плаване

Коментар

• Честито и ти си на кораба

Коментар

• Да си кажа моята - не, че ме питате - 1,15лв. Та сега е празник този ден за мен

Коментар

• :
            Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
            Браво, браво. Не е лош обемът. Колко ти е средната. При мен е 1.27
            Last edited by конфуций; 11.03.2014, 13:40.

Коментар

• Keep going ...

Коментар

• Mr. Profit, ти ли купуваш пак така?

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                  Пакета на продавача от последните седмици явно мина и може да стане интересно
                  а може и да не стане

Коментар

• Пакета на продавача от последните седмици явно мина и може да стане интересно

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      И тук имам , но засега не чакам чудеса- трябва да си подобрят резултатите
                      И аз така мисля. Края на миналата седмица мислех да увелича бройките,но оглед на цената на която бях купил по-миналия месец се отказах.
                      Алуминиеви радиатори

Коментар

• И тук имам , но засега не чакам чудеса- трябва да си подобрят резултатите

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                            Докато е на загуба не очаквайте чудеса
                            според мен не са нужни чудеса....а по скоро реална преценка по позицията,,,,,и не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                              +1
                              тук тепърва ще има ръст,но по-важният въпрос е кога ще се случи!!!!
                              Докато е на загуба не очаквайте чудеса

Коментар

• Първоначално изпратено от анонимен1
                                Капитализация от 20,6 млн. лв., като само дъщерното Медика е с 25,1 млн. лв.
                                Освен това Доверие държи към 6% от Софарма Трейдинг което е още 8 млн. лв.
                                Освен това Доверие държи Мосю Бриколаж, а видяхме как Практикер се продаде, може скоро да очакваме и сделка за Мосюто, след като е имало няколко кандидата за Практикер, според Капитал
                                Освен това увеличението беше на 1,48 лв., а сега е 1,1 лв., не вярвам Донев да остави Доверие в калта, по-скоро дебне за нещо, но да видим за какво. Да не би да иска да направи ново увеличение....

Само от увеличението Доверие получи свежи над 7 млн. лв., а Софарма и сие взеха основния пакет акции около 3 лв. от собственика на дарик радио преди време
                                http://www.investor.bg/novini-i-anal...olding,120544/

Освен това Доверие има дялове в Хидроизомат, Момина крепост, Марицатекс, МБАЛ Доверие, ОЗОФ Доверие, ОЗОФ Медика и какво ли още не

Дали някой ден ще има раздвижване?

Все пак Софарма, Трейдинга, Имоти и Севто катерят, а Доверие, което според мен е от групата се влачи по-корем, така че да е с по-малко капитализация от дъщерното Медика....

Не е препоръка за покупко-продажба разбира се. имам акции
                                +1
                                тук тепърва ще има ръст,но по-важният въпрос е кога ще се случи!!!!

Коментар

Working...
                                X