Изглежда Елфарма или Телекомплект си продаде окончателно дела днес. Дали Софарма отново е купувач ще видим по-натам, Ако е Софарма ще приближат 25%. Каква е целта можем само да гадаем. Предвид че е към края на годината най-логично за мен е счетоводни цели.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
Сметките вече са направениМненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Мдаа, само капитализацията ни е все още доста нисичка за влизане в Софикс.. Но до Март може и това да се коригира
Коментар
-
Здравейте, колеги!
Може ли да ми разясните нещо? Не разбирам написаното в тази статия http://www.investor.bg/novini-i-anal...olding-230511/
Към 30.09.2016 Софарма има 2,791,352 акции + закупените наскоро 320,000 акции = 3111352 акции. Те са 16.6% от общия брой 18,736,099 -> защо авторката пише, че делът на Софарма в капитала на ОХ "Доверие" надминава 20%?Правилното е това, което ще ти донесе дългосрочна радост, макар и да струва краткосрочно усилие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение320К акции купени от Софарма!
Доверие Обединен Холдинг АД-София
Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти 14:14
Коментар
-
320К акции купени от Софарма!
Доверие Обединен Холдинг АД-София
Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти 14:14
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеДо момента за Декември сме 7-ми по брой сделки и 15-ти по оборот в БГ40!
Добър обем и силна подкрепа на тези нива!
Коментар
Коментар