Лошава работа... Какви ли са ОФИЦИАЛНИТЕ аргументи??
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
http://www.economynews.bg/бнб-отказа...news65931.html
БНБ отказа на „Доверие” да придобие „Токуда”. Ето и официалното съобщение, разпространено от пресцентъра на Централната ни банка:
Днес, 04.09.2015 г., на „Индустриален холдинг - Доверие“ АД беше връчена заповед № БНБ- 81049/03.09.2015 г. на подуправителя, ръководещ управление „Банков надзор“, издадена на основание чл. 28а, ал. 4, във връзка с ал. 3, т. 2-4, чл. 28б, ал. 6 и чл. 151, ал. 1-3 от Закона за кредитните институции, с която на „Индустриален холдинг - Доверие“ АД, ЕИК: 121683066, със седалище и адрес на управление: гр. София, бул. „Княз Александър Дондуков“, № 82, е отказано издаването на одобрение за придобиване на акционерен дял в размер на 99.53% от капитала на „Токуда Банк“ АД.
Двете дружества подписаха преди няколко месеца предварителен договор за закупуване на 99.53% от капитала на банката. "Индустриален холдинг Доверие" се занимава с придобиване, управление и продажба на участия в други дружества и финансиране на дейността на компании от групата. Сред тях са "Хидроизомат", "Биляна трико", "Марицатекс", "Българско вино". Към 6 март 2015 г. акционери в дружеството са "Доверие обединен холдинг" с 96.56% от капитала и "Хомоген" с 3.44% от капитала. В ръководството на Холдинга са Радосвет Радев и Огнян Донев
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
.................................................. ..................
Има огромен потенциал за холдинга който явно ще отнеме време да се развие. Дано икономиката да се засили още през следващите години.
Не е препоръка! Имам акции!
И аз вярвам в ДОБРОТО развите тук , затова съм и влязъл ,
ЛОШОТО е ,че малко избързах и средната ми е 1.05..........
Коментар
-
Отчета като изключим еднократните ефекти от обезценки си е ок. 3.8 мио отписани вземания от Вратица които са ударили доста сериозно резултата. Като изключим и другите еднократни обезценки от реструктурирането на холдинга, резултата не е толкова слаб.
Продажбите на Бриколажа са нагоре около 4%, аз поне очаквах по голям процент и по голяма печалба но явно народа не е увеличил покупките много. Ще видим до края на годината.
Покупката на Токуда я отложиха с още няколко месеца, явно атаката над Донев от КОЙ е забавила процеса.
Има огромен потенциал за холдинга който явно ще отнеме време да се развие. Дано икономиката да се засили още през следващите години.
Не е препоръка! Имам акции!
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеА защо да не са ?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
- “Телсо” АД , адрес: София, ул. “Позитано” 12, ЕИК 131176385 е продало 1 689 418 броя акции от капитала на “Доверие – Обединен холдинг”АД, представляващи 9.017% от капитала на дружеството. След сделката, която е регистрирана в Централен депозитар АД на 30.07.2015 г. процентът на участие на “Телсо”АД в капитала на “Доверие – Обединен холдинг”АД е 0.964%.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеЗащо доверие да са подценени?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТакива проценти имат само май на Донев дружествата?
Коментар
Коментар