If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Видя какво ме направиха за моите сметки... ама поне да излезе някой и да ми каже, ей тук бъркаш, това не е така, погледни еди кое си
Посочих ти най краткия път;- Съпостави по същият (твоя) метод цената на Софарма, но ти се претрепа да казваш , че не ме разбираш!
На един пазар са, мери с еднакъв аршин!
Не са загубени до толкова,че акцията има стойност по-висока от текущата! Просто парите трябва да си починат малко, защото ръста беше много бърз.
Въпрос на време е цената да се покачи (по твоите сметки бе някъде около 3,90 или се бъркам , не ми се рови назад, според мен не е толкова високо но не е и 2лв, макар че моят таргет е под 2 лв)
Който изчака и задържи, акциите за определено време ще спечели.
За колко време обаче аз не знам!!!!!
Видя какво ме направиха за моите сметки... ама поне да излезе някой и да ми каже, ей тук бъркаш, това не е така, погледни еди кое си
Тук възниква въпросът до колко не са загубени? Особено написано с тези три удивителни
Не са загубени до толкова,че акцията има стойност по-висока от текущата! Просто парите трябва да си починат малко, защото ръста беше много бърз.
Въпрос на време е цената да се покачи (по твоите сметки бе някъде около 3,90 или се бъркам , не ми се рови назад, според мен не е толкова високо но не е и 2лв, макар че моят таргет е под 2 лв)
Който изчака и задържи, акциите за определено време ще спечели.
За колко време обаче аз не знам!!!!!
хаха абе ние да не вземем да се борим за Софикс сега майтап да става че иначе главата ме цепи здраво
Какво да ти кажа... баси екшъна е тук А да го гледаш отблизо си е... аз лично покрай тая акция колко неща научих... дори и да загубя си мисля, че ще е от полза
Може би аз не съм те разбрал... но идеята ми е, че когато някой има акции не можеш да очакваш от него да бъде обективен и си признах, че до някаква степен съм обременен. Има хора, които нямат акции и понеже не съм от тях предполагам, че те не са обременени и ти можеш да видиш и тяхното мнение. Ти от кои си?
Ами колкото и да не ти се вярва аз имам акции, и тези които останаха не мисля да ги продавам !
Даже бих си купил още при други по-ниски цени. Което отново казвам, че не смятам акцията за надценена!
Ние сме много "малки" играчи (поне аз) в тази игра, и колкото и да не ми се ще правилата ги определят големите, това е реалноста за съжаление!
Още веднъж, казвам успех на колегите, вложенията в тази акция не са загубени!!!
ПП: Не съм присъствал на събранието, за което съжалавам!
Може би аз не съм те разбрал... но идеята ми е, че когато някой има акции не можеш да очакваш от него да бъде обективен и си признах, че до някаква степен съм обременен. Има хора, които нямат акции и понеже не съм от тях предполагам, че те не са обременени и ти можеш да видиш и тяхното мнение. Ти от кои си?
Защо да не е коректно, нали затова е форума???
За пореден път се убеждавам, че тук се пише само и единствено когато, някой съфорумец има материален интерес! Всичко останало е бла; бла бла
Имаш ли представени две различни гледни точки? Според мен имаш...
Коментар