Първоначално изпратено от al4en
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Последните ги махнах преди няколко месеца и това беше най-умното нещо което съм направил, боли за кратко
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
До преди месец и аз бях от колегите от Хим. Махнах всичко и много болеше
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Да не си на мястото на Ники Василев .. към 25Т му трябват
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Следварително е много лесно!
Не се оплаквай.. тук направихме едни 14-15% бързи за няма и месец.. я питай колегите които продължават да пълнят Хим и ПИБ..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеНещо няма акции за продан на текущите цени. Признавам си, че съм изненадан. Приятно де.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеИзбързах с покупката тук, трябваше да превъртя сумата пре Алтерко...
Не се оплаквай.. тук направихме едни 14-15% бързи за няма и месец.. я питай колегите които продължават да пълнят Хим и ПИБ..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Разсеяхме се - та, чакаме КФН да каже хау тук. Кога - надявам се юни да върви увеличението, а след него... дано не се окаже, че акционерите и ОД имат различно виждане за движението на цената, че напоследък все там където чакам да расте, ОД точно там продаваLast edited by tony1975; 11.04.2021, 20:19.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Процеса едва започва - докато прочистим ВСС, Прокуратура, КФН и др. регулатори, кметове и т.н. и т.н. всички Калинки са си по местата още(как мислиш се постигат 75 дУпетати?)
След минало седмичната търговия, смятам, че духа е изтърван и леко ще пъпли.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Тези нали ги сменихме.....
- 1 like
Коментар
Коментар