IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
    Пече се излитането и тук. Усещам нетърпение.
    Мдаа, пружината е все по натегната

Коментар

• Пече се излитането и тук. Усещам нетърпение.

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
        Интересно, в момента има нетърпеливци, които не чакат увеличението на 4,20, а купуват по 4,50!
        Ама то на 4,20 се записва с права! Ти знаеш ли със сигурност на каква цена ще са!?

Коментар

• Интересно, в момента има нетърпеливци, които не чакат увеличението на 4,20, а купуват по 4,50!

Коментар

Добре де, ама какво чакаха инвеститорите, когато цената беше 3,20 лв.? Нещата бяха ясни и тогава, както ще са ясни и на 7,50 примерно.
            Реторичен въпрос задавам.
            Ммммда ,аз тогава си купувах по-малко и трябва да ти кажа че прелитаха много малки бройки(не че имах възможност да купя много де ),просто такива са ми впечатленията.За сравнение сега се предлагат поне 20 пъти повече бройки отколкото тогава,просто цената беше падната с много малък обем
            Last edited by спекуланта; 01.04.2021, 22:52.

Коментар

Добре де, ама какво чакаха инвеститорите, когато цената беше 3,20 лв.? Нещата бяха ясни и тогава, както ще са ясни и на 7,50 примерно.
              Ако някой иска да купи 1% или 2% или повече как ще купува на пазар? Естествено ще чака за права евентуално. Иначе цената ще хвръкне.
              Life won't wait for you.

Коментар

Скоро ще се питаме, какво чакаха инвеститорите, когато цената беше 4.45 лв. За нямащите цената винаги е висока и винаги са изненадани. За да спечелиш, купуваш евтино на екселска таблица, че когато рано или късно дивидента потече към банковата сметка на ДОХ, да не си изненадан, защото тогава цената няма да е на промоция. Веднъж цената е била 7.5 лв и пак ще стане, че и по нагоре ще отиде. Нямам препоръки разбира се. Всеки сам си решава.
                Last edited by realista; 01.04.2021, 18:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Кой ще им го организира този пакет на бабешките /не се заяждам, а питам/? Мисля, че никой знаещ за случващото се няма права над тези акции, за да ги продава.
                  Аз си го представям, че ще отидат на закриващия аукцион и за някакви минутки ще им се реши цената. Ако има желаещи за всички права /нещо в което аз вярвам/, то цената им би трябвало да бъде над 1 ст. /по спомен моята платформа не може да купува по-ниско/. Та оттам бих имал 4,20 + 7 ст право + време в което задължително трябва да съм на платформата + ходене до ИП. Случвало се е да записвам и дистанционно, но трябва да им се моля , да ги увещавам и т.н. Та според мен АКО човек иска да увеличи дела си в Доверие, по-лекичко би минал да си купи сега на 4,30 ако пак има сипвания вместо да гони дивото за 3 ст. разлика.

Коментар

Да, явно така ще стане. Само че за мен е малко опасничко тогава, че ще вземе да има търсене и цената може да отиде на 2-3-5-10 ст х 7 броя.
                    Най-вероятния сценарий.

Коментар

Да, явно така ще стане. Само че за мен е малко опасничко тогава, че ще вземе да има търсене и цената може да отиде на 2-3-5-10 ст х 7 броя.
                      Точно за това говорим. Аукцион е.. при силен интерес може да има наддаване.. а може да няма интерес и тогава и за под 1 ст. могат да минат.. не знам каква платформа ползваш, но точно за правата знам че Ксетра позволява до 4 знака след запетаята

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Е точно на аукциона, де.
                        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Кой ще им го организира този пакет на бабешките /не се заяждам, а питам/? Мисля, че никой знаещ за случващото се няма права над тези акции, за да ги продава.
                          Аз си го представям, че ще отидат на закриващия аукцион и за някакви минутки ще им се реши цената. Ако има желаещи за всички права /нещо в което аз вярвам/, то цената им би трябвало да бъде над 1 ст. /по спомен моята платформа не може да купува по-ниско/. Та оттам бих имал 4,20 + 7 ст право + време в което задължително трябва да съм на платформата + ходене до ИП. Случвало се е да записвам и дистанционно, но трябва да им се моля , да ги увещавам и т.н. Та според мен АКО човек иска да увеличи дела си в Доверие, по-лекичко би минал да си купи сега на 4,30 ако пак има сипвания вместо да гони дивото за 3 ст. разлика.
                          Е точно на аукциона, де.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Бебешките ми се струва, че ще ги купят всичките в пакет. Може и външен да се намърда. Ще видим.
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                              Батя, не си прав, бабешки права ще има за всички дори ще останат Много ясно, че така се прави, старото си е старо
                              Бебешките ми се струва, че ще ги купят всичките в пакет. Може и външен да се намърда. Ще видим.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение

Това със стойността на молдовската банка е разтегливо понятие... Да ако се намери стратегически инвеститор да я купи и ако ДОХ реши да е продаде... Дотогава като акционер на ДОХ твоята стойност е печалбата на холдинга не на банката дори и да не е раздават... Другото е активи оценени на някаква си цена..която може по никакъв начин да се материализира към акционерите..
                                Ами ти разсъждаваш все едно не търугваме акции на борсата.. много ясно че всичко минава през дисконтиране на вероятности за различни сценарии.
                                Няма как акцията да струва примерно 1 лв. и когато се случи доброто развите изведнъж да стане 25 лв. Нали по пътя до случването или не на това чакано събитие тя ще има някаква цена между двете, според това как пазара оценя шансовете за добър изход, текущите новини, рокади в мениджмънт, дивиденти от банката към ДОХ и т.н.
                                Цар Пазар ще си каже думата!

Коментар

Working...
                                X