IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение

Така е, някои ракети удвоиха за месец-два. Продаваш там на макса и влизаш тук на дъно -така се прави!
    И аз съм се набабанил яко туканка

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
      Заради войната към момента сме на -15%. За сравнение Неохим и Агрия са с по над 100% ръст. Имаме доста да догонваме
      Така е, някои ракети удвоиха за месец-два. Продаваш там на макса и влизаш тук на дъно -така се прави!

Коментар

То до 9 няма почти нищо. Един сериозен ако влезе и сме там. Донев купуваше на 10-11 лева. Защо да продавам под тази цена?
        Защото Донев и на 5лв може да купува.

Коментар

• Заради войната към момента сме на -15%. За сравнение Неохим и Агрия са с по над 100% ръст. Имаме доста да догонваме

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Аз очаквам спекулантите които продадоха доверие и купиха агрия сега да са по спокоино и да направят обратното... след като се разбра че и при пиб а шоуто свърши...
            Наистина ли мислиш че свърши,че днес взех малко и надявам шоуто да продължи след някой друг ден.Досега си седях на ръцете ама не издържах
            Last edited by спекуланта; 29.03.2022, 21:14.

Коментар

Аз очаквам спекулантите които продадоха доверие и купиха агрия сега да са по спокоино и да направят обратното... след като се разбра че и при пиб а шоуто свърши...
              То до 9 няма почти нищо. Един сериозен ако влезе и сме там. Донев купуваше на 10-11 лева. Защо да продавам под тази цена?

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

С чакането ще си останеш
                Човека елха... гледай си графиката... и цената на войната не се занимавай с мен...в различни школи и лига участваме.....Художествената

Коментар

Аз очаквам спекулантите ...
                  С чакането ще си останеш

Коментар

И чакаме сИриозен ръст по позицията, за да могат някои инвеститори да се успокоят, че Путин няма да влиза и в Молдова

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                      Пробив в преговорите в Истанбул: Киев ги нарече - "трудни“, Москва - "конструктивни"

Преговорите между Украйна и Русия в Истанбул в двореца Долмабахче в Истанбул приключиха около 14.30 ч българско време. Турската телевизия ТРТ Хабер отбелязва, че е планирано преговорите в Истанбул да продължат два дни.

https://dnes.dir.bg/svyat/probiv-v-p...-konstruktivni
                      И чакаме сИриозен ръст по позицията, за да могат някои инвеститори да се успокоят, че Путин няма да влиза и в Молдова

Коментар

• Пробив в преговорите в Истанбул: Киев ги нарече - "трудни“, Москва - "конструктивни"

Преговорите между Украйна и Русия в Истанбул в двореца Долмабахче в Истанбул приключиха около 14.30 ч българско време. Турската телевизия ТРТ Хабер отбелязва, че е планирано преговорите в Истанбул да продължат два дни.

https://dnes.dir.bg/svyat/probiv-v-p...-konstruktivni

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
                          Преговорите за днес приключиха,без напредък.Продължават утре.
                          И утре ще е така, докато няма някаква развръзка във войната, не може да има мир,
                          или путя да вземе Мариупол, и да каже постигнахме си целта, или да загуби и тази битка и фиаското да е пълно

Коментар

• Преговорите за днес приключиха,без напредък.Продължават утре.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Ако беше много надута не трябваше ли дясната колонка на офертите да е драстично по голяма от лявата?
                              Не говорим за наредби отляво и дясно, а за фундамент.
                              Тук фундаментът е спекулата
                              търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение

Не знам какво си въобразявате, но 8 лв е прекалено надута цена за тази хартия
                                Ако беше много надута не трябваше ли дясната колонка на офертите да е драстично по голяма от лявата?

Коментар

Working...
                                X