Учудващо цената е под 9.50..... днес опита пробив на 9.40 ама върна на края на сесията. Понеделник мисля, че ще има тест на 9.50
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнениеА сега си наливам чаша хубаво вино и ви казвам наздраве!
Аз също пия много хубаво вино
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Какви са стъпките нататък с този дивидент ?
Обяснете за незапознатите като мен
И с колко това би се отразило на цената на акцията?
В четвъртък отивам в отлично настроение на ОСА и може даже да се почерпим за добрите новини след това колеги, ако ще идва някой съфорумец.
А сега си наливам чаша хубаво вино и ви казвам наздраве!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Леите се трансферират в евраци после БНБ ги прибира и печати левове, Доверие си плаща заема на Софарма, която вече ги е гласувала като дивидент. Нали към четвърт от Доверие-ОХ принадлежи на Софарма и доктор Донев Ох-болиLast edited by Кисимов; 16.06.2023, 19:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЧакай малко, аз не бях ли заблудена риба?!
Питай някой на твоето ниво.. А и нали фундамента е без значение, важни са чертите?Last edited by petrg5s; 16.06.2023, 17:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Какви са стъпките нататък с този дивидент ?
Питай някой на твоето ниво.. А и нали фундамента е без значение, важни са чертите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДаже аз, заклетия оптимист, не вярвах че тази година ще успеем да дръпнем дивидент от Молдова. И въпреки това купувах с всичкия възможен кеш, защото е ясно, че рано или късно тамошните печалби ще влязат в касата на ДОХ. А че това ще се случи по-рано от моите очаквания.. Егати бонуса!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iliya Angelov Разгледай мнениеМиналата година Moldindconbank постигна нови забележителни резултати: общи активи – 25,8 милиарда MDL (+5,8%), кредитен портфейл – 12,6 милиарда MDL (+9,6%), депозитен портфейл – 19,3 милиарда MDL (+1,7%), което показва доверието на населението и бизнеса. Банката има най-големия портфейл от ипотечни кредити в банковата система в размер на 3,5 милиарда MDL, пазарен дял от 28,1%; най-голямото портфолио от разплащателни карти от над 1 милион с пазарен дял от 37,1%. В същото време Moldindconbank запазва лидерската си позиция на пазара на услуги за парични преводи от физически лица, като обемът достига до 582 милиона щатски долара. Пазарният дял на банката към 31.12.2022 г. е 34,1%.
По отношение на изплащането на дивиденти, Общото събрание одобри изплащането на дивиденти в размер на 72,45 MDL за една акция в обращение, в общ размер на 358 240 399,65 MDL, от отчета за нетната печалба за 2021 г. и нетната печалба на Moldindconbank за 2022 г. в размер на 900 711 554 MDL ще се счита за неразпределена печалба до приемането от Общото събрание на друго решение в тази връзка.
https://www.micb.md/noutati-en/108660/
Даже аз, заклетия оптимист, не вярвах че тази година ще успеем да дръпнем дивидент от Молдова. И въпреки това купувах с всичкия възможен кеш, защото е ясно, че рано или късно тамошните печалби ще влязат в касата на ДОХ. А че това ще се случи по-рано от моите очаквания.. Егати бонуса!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Миналата година Moldindconbank постигна нови забележителни резултати: общи активи – 25,8 милиарда MDL (+5,8%), кредитен портфейл – 12,6 милиарда MDL (+9,6%), депозитен портфейл – 19,3 милиарда MDL (+1,7%), което показва доверието на населението и бизнеса. Банката има най-големия портфейл от ипотечни кредити в банковата система в размер на 3,5 милиарда MDL, пазарен дял от 28,1%; най-голямото портфолио от разплащателни карти от над 1 милион с пазарен дял от 37,1%. В същото време Moldindconbank запазва лидерската си позиция на пазара на услуги за парични преводи от физически лица, като обемът достига до 582 милиона щатски долара. Пазарният дял на банката към 31.12.2022 г. е 34,1%.
По отношение на изплащането на дивиденти, Общото събрание одобри изплащането на дивиденти в размер на 72,45 MDL за една акция в обращение, в общ размер на 358 240 399,65 MDL, от отчета за нетната печалба за 2021 г. и нетната печалба на Moldindconbank за 2022 г. в размер на 900 711 554 MDL ще се счита за неразпределена печалба до приемането от Общото събрание на друго решение в тази връзка.
https://www.micb.md/noutati-en/108660/
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеВ колко часа е ОСАто на банката инфали ще знаем днес решението
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнениеКонкуренцията е гласувала дивидент днес на ОСА - https://ir.maib.md/news/maib-agm-results2023
Утре ние сме наред
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар