изтрито заради дебилна модерация
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Хаха, разсмя ме искрено Здравко!
Очаквал нещо космическо.. викаш поне по 5 лв. на акция трябва да ни изплащат всяка година, че да си заслужава цената от 9 лв.!
Пич, помисли за друго хоби!
Толкова много врякане, Ъп Ъп, биене на тъпан и прочее не е инало за никоя друга акция в последните години. Сами създадохте високите очаквания. И сега, като не се случват, нещата си следват естествения ход!
И пак ще кажа - потенциала на компянията за ръст е очевиден!
Успехи!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнениеТолкоз много приказки се изприказаваха тук за дивидента! Очаквах нещо космическо, пък той по левче на акция.
Очаква ни корекция на цената.
Не е препоръка! Не притежавам акции понастоящем! И не мисля да влизам отново!
Очаквал нещо космическо.. викаш поне по 5 лв. на акция трябва да ни изплащат всяка година, че да си заслужава цената от 9 лв.!
Пич, помисли за друго хоби!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Странно, а дали Молдовското БНБ знае за този дивидент? И дали няма да сложи едно банче? Интересно ми е - иначе успех тук и дано ви се получат нещата. Гледам, че забранили някаква проруска партия в Молдова - дано е на хаирлияNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеИма една закономерност, която е в първите глави. Когато станат много оптимистите, цената може да започне да пада.
отделно и се събират пари за увеличението на софарма
колкото и да е частично, няколко десетки милиона ще отидат натам
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
Именно това е въпросът.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
Пилците се броят на есен... А тези 90 млн. лв. неразпределена печалба ? Или нея не я броим...
Само отбелзвам, че на фона на целия този вой и дитирамби дето вдигате от маса и време, левчето е направо жалко! При все че дори не се знае ще го взмете ли (или ще отиде за заемите). Пък и казуса с войната.
Не отричам че акцията има потенциал! Успех!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
дали ще има по левче на акция или ще се погасяват заемите ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнениеТолкоз много приказки се изприказаваха тук за дивидента! Очаквах нещо космическо, пък той по левче на акция.
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
ДОХ ще получи над 28 млн. лева дивидент от молдовската банка
https://www.investor.bg/a/538-pazari...dovskata-banka
....................
Last edited by petrg5s; 19.06.2023, 19:22.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Нещата си вървят по логичния път. За мен единственият риск тук е офанзива на диктатора, но това става все по-нереалистично. А и ако вземе да полудее още повече, то ще засегне целият свят, а не само банка в Молдова. Аз имам и един въпрос: при тази акционерна структура, законово Донев и Софарма водят ли се свързани лица и могат ли да търгуват целогодишно или само в прозорците Юни, Септември и Декември?
- 1 like
Коментар
Коментар