IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• изтрито заради дебилна модерация
    Last edited by petrg5s; 14.09.2023, 12:28.

Коментар

• А междувременно добавихме някой и друг милион към тазгодишната нетна печалба и вече сме на 49 милиона за първите 5 месеца докато на някои колеги гроздето им е кисело.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Хаха, разсмя ме искрено Здравко!
        Очаквал нещо космическо.. викаш поне по 5 лв. на акция трябва да ни изплащат всяка година, че да си заслужава цената от 9 лв.!
        Пич, помисли за друго хоби!
        Батя, сърдете се на себе си, не на мене!
        Толкова много врякане, Ъп Ъп, биене на тъпан и прочее не е инало за никоя друга акция в последните години. Сами създадохте високите очаквания. И сега, като не се случват, нещата си следват естествения ход!
        И пак ще кажа - потенциала на компянията за ръст е очевиден!
        Успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнение
          Толкоз много приказки се изприказаваха тук за дивидента! Очаквах нещо космическо, пък той по левче на акция.

Очаква ни корекция на цената.

Не е препоръка! Не притежавам акции понастоящем! И не мисля да влизам отново!
          Хаха, разсмя ме искрено Здравко!
          Очаквал нещо космическо.. викаш поне по 5 лв. на акция трябва да ни изплащат всяка година, че да си заслужава цената от 9 лв.!
          Пич, помисли за друго хоби!

Коментар

• Странно, а дали Молдовското БНБ знае за този дивидент? И дали няма да сложи едно банче? Интересно ми е - иначе успех тук и дано ви се получат нещата. Гледам, че забранили някаква проруска партия в Молдова - дано е на хаирлия
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
              Има една закономерност, която е в първите глави. Когато станат много оптимистите, цената може да започне да пада.
              Най-вероятно цялата борса влиза в корекция до към септември
              отделно и се събират пари за увеличението на софарма
              колкото и да е частично, няколко десетки милиона ще отидат натам

Коментар

• Има една закономерност, която е в първите глави. Когато станат много оптимистите, цената може да започне да пада.

Коментар

• Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение

Именно това е въпросът.
                  Тук не мисля, че има поле за разсъждения. Още преди 2 години беше казано, че първо ще се изплащат заемите към кораба майка и след това дивидент в Доверие. Интересното е, че с тези темпове на печалби, заема ще се погаси по-рано от очакваното.

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение

Пилците се броят на есен... А тези 90 млн. лв. неразпределена печалба ? Или нея не я броим...
                    Печелете, няма лошо! Дори напротив!

Само отбелзвам, че на фона на целия този вой и дитирамби дето вдигате от маса и време, левчето е направо жалко! При все че дори не се знае ще го взмете ли (или ще отиде за заемите). Пък и казуса с войната.

Не отричам че акцията има потенциал! Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

дали ще има по левче на акция или ще се погасяват заемите ?
                      Именно това е въпросът.

Коментар

Толкоз много приказки се изприказаваха тук за дивидента! Очаквах нещо космическо, пък той по левче на акция.

Пилците се броят на есен... А тези 90 млн. лв. неразпределена печалба ? Или нея не я броим...

Коментар

дали ще има по левче на акция или ще се погасяват заемите ?

Коментар

• Толкоз много приказки се изприказаваха тук за дивидента! Очаквах нещо космическо, пък той по левче на акция.

Коментар

• ДОХ ще получи над 28 млн. лева дивидент от молдовската банка

https://www.investor.bg/a/538-pazari...dovskata-banka

....................

Last edited by petrg5s; 19.06.2023, 19:22.

Коментар

• Нещата си вървят по логичния път. За мен единственият риск тук е офанзива на диктатора, но това става все по-нереалистично. А и ако вземе да полудее още повече, то ще засегне целият свят, а не само банка в Молдова. Аз имам и един въпрос: при тази акционерна структура, законово Донев и Софарма водят ли се свързани лица и могат ли да търгуват целогодишно или само в прозорците Юни, Септември и Декември?

Коментар

Working...
                                X