IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Конкуренцията е гласувала дивидент днес на ОСА - https://ir.maib.md/news/maib-agm-results2023
    Утре ние сме наред

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение

Време е за 9.50 още този месец и 10 през Юли
      Еми 16-ти е в петък. Да видим..

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
        Най-добро седмично затваряне 9.00лв от 15 месеца насам !

Така ги броих и в Софикс и в Алтерко преди да скъсат синджира
        Време е за 9.50 още този месец и 10 през Юли

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
          Най-добро седмично затваряне 9.00лв от 15 месеца насам !

И да тръгнат надолу ли.

Коментар

• Най-добро седмично затваряне 9.00лв от 15 месеца насам !

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              Класическия Та - ок, но с тунинга по Елиът нещо не е наред сценария, не пасва вълноброенето.
              Втора вълна не трябва да е растяща, а е намаляваща.
              Първа вълна най-често е малка а втора е по-дълга и протяжна и обикновено дълбока (фибоначи - 62%)
              Колега,не съм специлист по Елиът,но мисля,че на БФБ не работи.
              Липсата на ликвидност (съответно няма bid support,няма нищо) е причина да се получава доста "шум"
              Тук са побългарени схемите и не малко време съм отделил да адаптирам класическа ТА към БФБ и разбера кое работи и кое не.И все още се адаптирам
              Last edited by petrg5s; 08.06.2023, 08:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение

Докато е под 10 лв., няма никакъв смисъл да се коментира, а само трябва да се купува
                Оо, да, няма никакъв друг смисъл..

Коментар

• Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
                  Не виждам спекулантски изблици и песнопения нещо в тая тема напоследък.
                  С дивидента как е положението.
                  Докато е под 10 лв., няма никакъв смисъл да се коментира, а само трябва да се купува

Коментар

• Не виждам спекулантски изблици и песнопения нещо в тая тема напоследък.
                    С дивидента как е положението.

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение

Интересно ми е дали си наясно каква е капиталовата адекватност на банката. 31.61% към края на 2022. Много по-добра отколкото тази на повечето европейски и български банки. Та даже е и много по-добра отколкото на другите две големи банки в Молдова ( на BC „MOLDOVA - AGROINDBANK” е 22.27%, а на OTP Bank е 27.44%). Та не виждам защо да не им позволят да разпределят. Според мен ще им позволят и много повече, стига да си поискат.
                      Аз не казвам, че банката работи лошо, а че ситуацията в страната изисква големи буфери, където и както е възможно. Но скоро ще разберем как ще се развие всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение

Интересно ми е дали си наясно каква е капиталовата адекватност на банката. 31.61% към края на 2022. Много по-добра отколкото тази на повечето европейски и български банки. Та даже е и много по-добра отколкото на другите две големи банки в Молдова ( на BC „MOLDOVA - AGROINDBANK” е 22.27%, а на OTP Bank е 27.44%). Та не виждам защо да не им позволят да разпределят. Според мен ще им позволят и много повече, стига да си поискат.
                        По думите на Донев: "Искай малко за да ти се даде" и.. като ти се даде веднъж, лесно след няколко месеца може да поискаш пак..

Коментар

• Първоначално изпратено от GenCho Разгледай мнение

Не вярвам Чичо да стигне дотам, не е такъв човек! Но наистина ще е много подозрително страната да е в извънредно положение, да взимаш заеми от МВФ и ЕС и да разрешиш изтичането на пари в този момент.

Коментар

Не вярвам Чичо да стигне дотам, не е такъв човек! Но наистина ще е много подозрително страната да е в извънредно положение, да взимаш заеми от МВФ и ЕС и да разрешиш изтичането на пари в този момент.
                            Май бъркаш държавните с частните пари.. В СССР и Руский мир е така, частните лесно стават и държавни, но в белия свят към който се стреми Молдова, не е точно така

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Т.е. според теб ако ни позволят дивидент е защото сме ги корумпирали, а не защото се стремят към точни отношения с чуждите инвеститори от ЕС, към който така неистово се стремят!?

Коментар

Въпросът е принципен. Нооо... и в Молдова корупцията е национален спорт, даже са по-добри от нас.
                                Т.е. според теб ако ни позволят дивидент е защото сме ги корумпирали, а не защото се стремят към точни отношения с чуждите инвеститори от ЕС, към който така неистово се стремят!?

ГенЧо, мисля че не си съвсем обективен.
                                Купи са акции навреме, препоръка е!

Коментар

Working...
                                X