If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен имаме формация двойно дъно и това ясно се вижда на седмичната графика. Дневната графика няма да я коментирам. Ако някой иска да го направи вместо мен.
Графиката е трагична работата е много зле и мисля , че по долу някъде го писах. Тук всеки да се спасява по единично, работата хич не е добре. Мисля, че и SOFIX ще подкрепи това мое мнение.
Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции
пепуно, по голямо напъване от твойто да си компетентна във всички теми на форума не виждам
не ти ли разбра тиквата че само с писане не се печели от акции
откъде това самочувствие да даваш мнения след като постоянно се набиваш с инвестициите си
Доколкото са моите скромни познания тук нивото 3.20 не бе пробито така,че се очаква растеж, за което мисля ,че беше крайно време .
Докато напиша и то подскочило, но доколко ли?!!
Моля, Софикс(преди следеше акцията)да ни открехне с графика.
"Продавай когато всички се радват, а купувай когато всички плачат"
е не съм го измислил аз де, но гледам да го спазвам - продавах на 5.30-40, а сега започвам да си пълня - пък да видим ?!
Като гледам доверие хл скоро ще пробие 3-те лева след това ще паднат другите холдинги и след тях целия софикс ще направи нужната здравословна корекция .Това е само ли4на прогноза ,а непредпоставка за търговия.
Коментар