IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Отиде ли до 2.55лв, товаря колкото мога!!!

Коментар

• Нека пада!
      Насроил съм пушкалото на 2.65-2.70.
      И мисля яко да се налапам!
      Нали лято е - требе море, планина, жени...

Коментар

• Горките ЕВЪР, до кога ли ще трябва да изкупуват акциите на доверието...

Май за днес хората, които биха продавали на по-малко от 2.94 свършиха. Интересно е до къде ще стигне най-големия холдинг в България. Като станат 2.50 ще си купя.

Аз имам 100 акции, наследени от баба ми. Даже не са в кобоса и единственото нещо, което ме спря да ги продам е, че ме мързеше да ходия до Евър.... Как можаха така да се изложат миналата година...
        eObshtestvo.com - Мисли,Анализрай,Споделяй

Коментар

• Несторе, късмет с инвестирането!

Коментар

• Не занам приятел. Аз също съм се набутал на високи нива, но както се е видяло ще почакаме по-добри времена. Аз лично няма да бягам от тази позиция, макар и силно спекулативна е и много ликвидна. Така че не се знае , запазвам оптимизнама си.

Коментар

• Какво става с Доверието?
              Защо така рязко надолу?!
              Уж няма големи разпродажби?

Коментар

• Доверие обединен холдинг
                В момента холдинга работи по няколко проекта, които се финансират със средствата от втората облигационна емисия, която холдингът пласира през есента на миналата година в размер на 4.5 млн. евро. В Пловдив се изгражда жилищен комплекс, край гр. Рила винарска изба, а в Панагюрище беше открита наскоро фабриката за производство на ризи.

v-k Dnevnik

Коментар

• Bango, уважавам твоето мнение.
                  За жалост ти си единственния , който каза какво мисли по тази тема .
                  Поздрав!

Коментар

• Първоначално изпратено от aaz
                    Не е ли време за купувай когато всички плачат, продавай когато се радват?!Софикса,какво би казал по въпроса?
                    много хубаво си го написал приятелю.
                    след големия спад който последва в последните 8 месеца, едва ли може да пада още продължително време акцията.

въпрос на време е плавно да се повиши.

Коментар

• Абе, какъв дивидент, какви 5 лева, те продадоха активи на стойност десетки милиони и отчетоха от тях 1-2 млн приход, а ще ни топлят 5-10 стотинки на акция. Загубата на един инвеститор не избягал през Октомври 2005 при нива 5.20-5.30 е 2.30 на акция, та какво ли ще го успокоят 5 стотинки повече. Да не говорим че Март 2005 акциите вървяха по 7 лв., а сумати народ, включително и големи инвеститори, ИД, и портфолио мениджъри за сметка на доверители и чужди инвеститори тогава товареха с десетки хиляди акции.
                      През Октомври Г. Бисерински пръв отвори очите на заблудените че Доверие се източва и за пръв път пазарът реагира, като наказа холдинга с масови разпродажби, въпреки уж добрият тримесечен отчет и обявената печалба в него.
                      В Доверие Холдинг, трябва много неща да се променят и пак трудно ще се възвърне загубеното "доверие" щото пазарните участници вече не са така наивни като преди 2-3 години и да купуват всичко и да вярват на всичко обявявано от компаниите.
                      Ако цената до 2 месеце е 2.50 каквито очаквания имат някои хора, какво ще ги стоплят 5 стотинки дивидент повеч.
                      За сравнение IHLBL не дава никакъв дивидент но инвестиралите получават многократно по-добра доходност чрез стабилността и покчването на цената на акциите, спрямо други ходинги пускащи по някоя стотинчица дивидент.

Коментар

• Първоначално изпратено от boys
                        Вчера написах:

"Здравейте!
                        ... .
                        акционерите на ДОВЕРИЕ ОХ
                        ...... Поздрав!
                        Доверие ОХ звучи добре. Искренно един вид ....

Коментар

• Вчера написах:

"Здравейте!
                          Бих искал да попитам , притежателите на акции от ДОВЕРИЕ ОХ доволни ли са от проектопредложението за размер на брутен дивидент за 2005г. в размер на 0,053763лв на акция ?
                          Лично аз смятам, че при печалба от 2160000лв.за 2005 дивидента би трябвало да бъде в диапазона 0,12лв-0,14лв на акция.
                          Поздрав! "
                          Странно , че никой не взе отношение по този въпрос.
                          Явно акционерите на ДОВЕРИЕ ОХ не четат този форум,или не ги е грижа какво се случва с парите им, оставяйки шепа хора (УС на холдинга ) да решават вместо тях . А това е жалко.
                          Смятам , че акционерите на холдинга заслужават полагащото им се уважение и в тази връзка те трябва да получат подобаваща доходност за инвестицията си!
                          Поздрав!

Коментар

• Не е ли време за купувай когато всички плачат, продавай когато се радват?!Софикса,какво би казал по въпроса?

Коментар

• Здравейте!
                              Бих искал да попитам , притежателите на акции от ДОВЕРИЕ ОХ доволни ли са от проектопредложението за размер на брутен дивидент за 2005г. в размер на 0,053763лв на акция ?
                              Лично аз смятам, че при печалба от 2160000лв.за 2005 дивидента би трябвало да бъде в диапазона 0,12лв-0,14лв на акция.
                              Поздрав!

Коментар

• Burov, изобщо не се радвам на добрата ми прогноза. Тъжно е че не ми повярваха достатъчно. Аз просто съм от поколението Сървайвари/оцеляващи/ , деца учете се от нас има какво да научите.

Коментар

Working...
                                X