niama za kade da pada pove4e cenata ,niakakvi si 49 miliona kapitalizacia smeshna rabota
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
пепи, пепи,
вместо да кометирате колко е зле доверието, ходете на общи събрания и няма да имате проблеми.
доверието няма на къде да пада под тези нива. то в момента е доста подценено.
или не разбираш нищо, защото си от скоро на пазара или ти се иска да падне цената за да си купиш евтини акции.
е няма да пада ;-)
Коментар
-
Пепи след като Доверие "разпродаде активи" цената падна до 3.47лв но се качи обратно до 4.23лв. - това са почти 22%. Въз основа на техническия анализ мога да ти гарантирам повторение на това движение. Все пак съм спекулант, а не инвеститор и предпочитам активно управление на портфейла ми.
П.С. Притежавам също и акции на ИХЛБЛ, където фундамента е много по-добър, но при него в момента не се очертават сериозни промени в цената.
Коментар
-
Пепи, усещам някаква неудоволетвореност ли, незадоволеност ли...не знам. Това е характерно за мечтателите при сблъсъка им с реалността. Ти си рицар Пепи. Тичай на фронта на ИХЛБЛ. Форумът и акцията имат нужда от теб!)
Пък и както познаваш посоката при ИХЛБЛ направо не знам какво да мисля за посоката на Доверието)Ние винаги губим, печелят само селяните!
Коментар
Коментар