If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
все пак търсят доста малко пари на фона на увеличения на капитала на други компании, а и да не забравяме кой прави увеличението...помним кой крепеше цената на Софарма дълго време...правете си изводите
Вземане на решение за увеличаване капитала на Доверие Обединен Холдинг АД-София, чрез издаване на нови акции. Проект за решение: Увеличава капитала на Доверие Обединен Холдинг АД-Софияот 13 149 848 лева, разпределен в 13 149 848 броя обикновени поименни безналични акции, всяка една с право на един глас и номинална стойност от по 1 лев, до 14 026 505 лв., чрез издаване на нови 876 657 броя безналични акции, с право на един глас и номинална стойност 1 лев.
Ако до изтичане на сроковете за записване на новите акции, те не бъдат записани изцяло, съответно не бъдат направени определените вноски, капиталът ще бъде увеличен в размер, съответстващ на записаните акции, но само в случай, че техният общ брой е не по-малък от 701 325. Емисионната стойност на емитираните акции е 12 лева за една акция.
-------------------------------------------------------------------------------------
ха ха ха, тия луди ли са или да ...
Е, добре да си спомняме какво стана. И аз бях в блатото, но изплувах доста облекчен. Сега направо си ме е страх пак да влизам, разбира се всичко се променя и не е изключено пак да поплувам.
Чудя се как не сте коментирали още днешната новина за сделката на Евър с акции на Марицатекс. Струва ми се че този холдинг продължава да се точи зверски и г-н Донев няма много-много думата там.
Супер нагло е шеф на БГ публично држество да продаде на собствената си фирма акции притежание на холдинга на 20 пъти по-ниска цена. Ужас!
калпава работа, какво да го коментираме ... аз тук се включих само за 3-4 дена, за да използвам еуфоричната вълна, но дългосрочно - не, мерси
щот ще има набълбук набълбук ... I know what you did last summer
Filma spored men e drug mnogohodov !....I know what you did last summer, I know that you think that i will think you will do the same this summer and i will use this
Чудя се как не сте коментирали още днешната новина за сделката на Евър с акции на Марицатекс. Струва ми се че този холдинг продължава да се точи зверски и г-н Донев няма много-много думата там.
Супер нагло е шеф на БГ публично држество да продаде на собствената си фирма акции притежание на холдинга на 20 пъти по-ниска цена. Ужас!
Е, аз пък днес поразтоварих малко...
Не виждам нищо забележително в отчета, освен това, че дела на Доверие в "Компания за инженеринг и развитие" АД е вече 15%, т.е. там работата върви към класическо източване...
А собственик на "КИР" е Р.Р...
Та не знам какво точно е овладял Донев...
По-скоро сега делят баницата...
П.С. Имам акции. Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
братчед, много си прав.....явно си единствения който проумява операциите там или има инфо
Коментар