IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мечка, ти уж по принцип бързо ги схващаш нещата
    Много ясно че е идеално да покажат не много добър отчет
    тогава "нашия" човек ще си напълни пакета по евтинко
    Аз за никъде не бързам, щом мажоритар тук ще е Огнян Донев, и щом той вижда перспективи и инвестира тук при тази цена, значи моя таргет е мнооого по-нагоре.
    Пък ти както си продал така може и пак да си купиш.
    Аз нали продадох на 2,80 и след това купувах на 5,60

Коментар

• щом се изгълтаха такива големи пакети туксигурно има защо....аз засега не бързам да реализирам печалба-смятам да я правя по-голяма например

Коментар

• 3,648,000 e печалбата за миналата година при загуба по-миналата година.

Коментар

• И какво му е идеалното - 700 хил. печалба. Цената тук се движи от други мотиви, но аз лично чувствително намалих дела си.

P.S. Имам акции (все още).
          Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

• мдаа, идеален е за г-н Донев

Коментар

• А консолидираният отчет видяхте ли го?

Коментар

• Ами то от това по-хубаво няма, нали така Никола, или нещо греша? Поздрави

Коментар

• Ама да не стане така, че "гъзарите от Доверие" и Донев да пазаруват?

Коментар

• Много бърза г-н Донев или пък гъзарите от Доверие, явно ще продават нещо, ама уговорката си е тяхна, пък ние ще гледаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от AllTheWayAway
                      Цялата работа заради Медика и Момина крепост ли е ?
                      По темата за Медика и Момина Крепост най-добре май Императора може да каже каква е идеята там, той мисля, беше влязъл в тея позиции.

Коментар

• Поне според, така предполагам само, Битката е за контрол и квота от 25% с всички произтичащи от това последствия.Плюс добро изтъргуване по уговорка, на личните пакети на сегашните главни в Доверие. Но аз не винаги съм добър в предположенията))

Коментар

• Цялата работа заради Медика и Момина крепост ли е ?

Коментар

• hvarliam bob

Коментар

• Пощата лапна 80К за закуска

Коментар

• Първоначално изпратено от bigswingingdick
                                кобосче на ферари 129 натиска газта до ламарината дали не е на доню донев тва ферари с цвет цервен
                                Как разбра, че е на 129 това кобосче?

Коментар

Working...
                                X