Имам 100 акции значи имам 100 права.По колко лева мога да купя акции и колко броя.Акциите са в Елана от там ми казаха,че мога да купя 30 бр. на цена на която се търгуват сега.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Забравих да спомена че акциите се водят в подсметка към финансова къща Евър. Това ми го казаха от отдел Връзки с инвеститорите на Доверие. Оттам ми казаха и че не мога да си продам правата. Или трябва да купя акции срещу тях или нищо да не правя. Доколкото знам след търговията с правата има някакъв аукцион, на който всички които не са си продали правата им ги продават служебно, затова много ме учуди това дето го каза служителката им.
Коментар
-
Трябва възможно най-бързо да отидеш в инвестиционен посредник, за да може да се регистрират акциите при тях. Т.е. инвестиционния посредник проверява в Централния Депозитар колко и какви акции ти се водят.
Процедурата по регистрация и проверка в ЦД отнема 1-2 седмици. След регистрацията акциите и правата се появяват автоматично при инвестиционния посредник на твоя подсметка.
Коментар
-
Аз имам 100 бройки DOVUHL от масовата приватизация. Предполагам че съм получил 100 права срещу тях. Как мога да продам правата когато се пуснат в продажба при положение, че не ползвам услугите на нито един инвестиционен посредник. А иначе ако не ги продам, как мога да си получа парите за тези права от аукциона на който ще бъдат продадени служебно след приключване на търговията?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mashinaПървоначално изпратено от B.GrahamМоже би Недялков Фемили излизат окончателно от фонда.Donev e mashina spored men i znae kak da gi napravi neshtata i opredeleno znae kak da pravi pari.
Life won't wait for you.
Коментар
Коментар