IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нормално колеги спря на върха отпреди 2 г 7.15 След корекцийка мисля че сме пак нагоре.

Коментар

• Нагоре ще е , сега се опитват да подлъжат дребосъците като мене...натискат надолу за по-големите пакети и после оставят цацата като мен да вдига цената с дребни пакети, щото нали и ние да не артисаме я..да се качим на влака/само дано не се окаже че се движи по инерция и аха-аха да спре вече, щото локомотива е в почивка)

Коментар

• Нагоре,
        надолу,
        нагоре....?

Коментар

• Май Хосе е най-близо до истината.

Коментар

• кобосче на ферари 129 натиска газта до ламарината дали не е на доню донев тва ферари с цвет цервен

Коментар

• борсата започва да прилича на каките си в германия и щатите все повече и няма да се изненадам ако видим и животното наречено "враждебна оферта" или враждебно изкупуване а тогава цената може и да чукне 10 лв ..макар че цена около 8 лв ми се струват по- реална

Коментар

• Аз пък си мисля че Донев има някаква уговорка със сегашните шефове на Доверие. Или да станат съдружници и да го управляват заедно, като за целта Донев събере равностоен на тяхния пакет - може би към 15-20% или другия вариант е като се вдигне достатъчно цената - (нещо двуцифрено), да му прехвърлят своите пакети.
                Без уговорка е много рисковано да тръгне да превзема, няма начин. Защото докато той превзема, те такива врътки с активите могат да спретнат, че да не остане нищо за превземане.
                Така че съм 99,99% сигурен че играе с "удобрението" на сегашните шефове. А това че Евър постоянно слагат разни по апетитни пакети за продажба може да е един вид задържане на цената за да си напълни "нашия" човек възможно най-евтино.
                При всички случаи ще е все по-интересно.
                А, бат Хосе под 10-12 лв. не си дава акцийките

Коментар

• Според мен, така предполагам де, Като че ли сме на път да видим истинска "рейдърска" атака спрямо Доверието, въпроса е дали е от г-на със ....фармите, или има и друг играч.Което може и да доведе до надцакване, защото според мен първия, който имам в предвид, няма да се спре на 10 или 15 %, за да си защити инвестициите, той ще гони повече-25%. И друг може би се стреми към същото. А не бива да се подценява варианта и Доверието само да се цака и да си вдига цената като защитна стратегия, за да оскъпи или попречи постигането на 25%-я пакет.
                  Тъй си мисля аз, само хипотетично, а пък мисленето не ми е силната страна и може и да бъркам.

Коментар

• dosta hlqb ima tuk oshte!

kakto i v oshte nqkolko ota nai-oborotnite holdingi!

Коментар

• Густо Майна DOVUHL, за пореден път ме изкефи днес.

Успех на всички.

Коментар

• Не,не се връзвам.Разбрах те.Но все пак трябваше да уточня.

Коментар

• Ясно.Не се връзвай.Беше шегичка.Имаше подобен виц за жената на един футболен фен.Дето все слушала-"Корнер за тоя, корнер за оня" и накрая казала на мъжа си "Тоз корнер много добър играч, щом във всеки отбор играе."
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Знам.Но не става въпрос за това,.Добре разбираш.Е ,трябваше да го сложа в кавички.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
                              Биохим,Райфайзен,Бенчмарк,Кобос и др...
                              Тоя ИП"Кобос" е голям играч.По всички позиции играе и то яко.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Биохим,Райфайзен,Бенчмарк,Кобос и др...

Коментар

Working...
                                X