Нормално колеги спря на върха отпреди 2 г 7.15 След корекцийка мисля че сме пак нагоре.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Нагоре ще е , сега се опитват да подлъжат дребосъците като мене...натискат надолу за по-големите пакети и после оставят цацата като мен да вдига цената с дребни пакети, щото нали и ние да не артисаме я..да се качим на влака/само дано не се окаже че се движи по инерция и аха-аха да спре вече, щото локомотива е в почивка)
Коментар
-
Аз пък си мисля че Донев има някаква уговорка със сегашните шефове на Доверие. Или да станат съдружници и да го управляват заедно, като за целта Донев събере равностоен на тяхния пакет - може би към 15-20% или другия вариант е като се вдигне достатъчно цената - (нещо двуцифрено), да му прехвърлят своите пакети.
Без уговорка е много рисковано да тръгне да превзема, няма начин. Защото докато той превзема, те такива врътки с активите могат да спретнат, че да не остане нищо за превземане.
Така че съм 99,99% сигурен че играе с "удобрението" на сегашните шефове. А това че Евър постоянно слагат разни по апетитни пакети за продажба може да е един вид задържане на цената за да си напълни "нашия" човек възможно най-евтино.
При всички случаи ще е все по-интересно.
А, бат Хосе под 10-12 лв. не си дава акцийките
Коментар
-
Според мен, така предполагам де, Като че ли сме на път да видим истинска "рейдърска" атака спрямо Доверието, въпроса е дали е от г-на със ....фармите, или има и друг играч.Което може и да доведе до надцакване, защото според мен първия, който имам в предвид, няма да се спре на 10 или 15 %, за да си защити инвестициите, той ще гони повече-25%. И друг може би се стреми към същото. А не бива да се подценява варианта и Доверието само да се цака и да си вдига цената като защитна стратегия, за да оскъпи или попречи постигането на 25%-я пакет.
Тъй си мисля аз, само хипотетично, а пък мисленето не ми е силната страна и може и да бъркам.
Коментар
-
nevermind
dosta hlqb ima tuk oshte!
kakto i v oshte nqkolko ota nai-oborotnite holdingi!
Коментар
Коментар