Не си сам, и аз си взех. Ще чакаме развитие.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнениеколега не че нещо ама вече дразниш, гледай си там темата за ФПП и си прави реклама на компанията с двата си акаунта и недей тролва в другите теми
Коментар
-
Първоначално изпратено от MoreBangForTheBuck Разгледай мнениеМай ръста тук беше прекален и прибързан.Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениесамо искам да попитам всичко наред ли е? удобно ли ви е? добре ли се чувствате?Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от MoreBangForTheBuck Разгледай мнениеСъгласен. Има такива сигнали от последния отчет, слаби.
Успех на всички! Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеИма няколко положителни сигнала и играчите зареждат от рано Кой прав ,кой крив ще се види скоро За мен падане пак на номинал ми се вижда по малко вероятно от качване към 2 лв.
Не е препоръка! Имам акции!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MoreBangForTheBuck Разгледай мнениеТук единственото, което си струва да се купува е само надеждата Донев евентуално да почне да прави сериозно преструктуриране на тоя холдинг - отгоре надолу и отдолу нагоре - пълни промени - продажби на участия, преструктуривания, и т.н. Такива към момента не виждам. Следя акцията, на номинал ми е интересна за покупки.
Без това, акцията не става.
Не е препоръка!
Има няколко положителни сигнала и играчите зареждат от рано Кой прав ,кой крив ще се види скоро За мен падане пак на номинал ми се вижда по малко вероятно от качване към 2 лв.
Не е препоръка! Имам акции!
Коментар
-
Тук единственото, което си струва да се купува е само надеждата Донев евентуално да почне да прави сериозно преструктуриране на тоя холдинг - отгоре надолу и отдолу нагоре - пълни промени - продажби на участия, преструктуривания, и т.н. Такива към момента не виждам. Следя акцията, на номинал ми е интересна за покупки.
Без това, акцията не става.
Не е препоръка!
Коментар
Коментар