IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Aкциите са на трите фонда на Алианц и трябваше да има 3 отделни сделки.
    А днес минаха в 1 сделка .
    Толкова акции освен фирмите близки до О.Д,има и 1 чуждестранно лице.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
      Мисля .че грешиш.
      Е поне кажи защо така мислиш? Алианц имат точно толкова та най вероятно те продават, а на мен ми е по интересно кой е купил

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
        Всъщност май Алианц са продали пакета, преди малко проверих и гледам че те са имали около 500 хил акции!
        Мисля .че грешиш.

Коментар

• Всъщност май Алианц са продали пакета, преди малко проверих и гледам че те са имали около 500 хил акции!

Коментар

• Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
            Добро, добро, колко да е добро. От друга страна от тази позиция съм само 30% назад, т.е. имам къде по-лоши.....
            Това ще го запомня и важното е лошият късмет да не пречи на лошото настроение.

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
              Дано да е за добро.....
              Добро, добро, колко да е добро. От друга страна от тази позиция съм само 30% назад, т.е. имам къде по-лоши.....

Коментар

• Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
                Някой вдигна оборота на борсата....
                Дано да е за добро.....

Коментар

• Само Донев и свързани фирми имат толкова много акции! Въпроса е дали е вътрешно движение на Донев или някой външен е купил

Интересно защото тези дни излиза консолидираният

Коментар

• Някой вдигна оборота на борсата....

Коментар

• Тази акция сериозно се е засилила по нанадолнището.
                      rasovski

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
                        Тежка структура са бившите приватизационни фондове с много неефективни активни, НО в правилните ръце и в правилното време са показвали не рядко добри резултати и развитие, виждаме, че Донев се присяга и за Алебена приватизационни холдинг, което е добре, мисля и тук има огромен потенциал на база сегашната оценка, не че е перфектно, но 75 стотинки
                        структурата не е важна,!!!!! пълни глупости!!!!

важно е с колко пишман-майстора си се сблъскал на вратата на нЕкой Бриколаж

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                          те от колко време го държат и развиват казваш?
                          Тежка структура са бившите приватизационни фондове с много неефективни активни, НО в правилните ръце и в правилното време са показвали не рядко добри резултати и развитие, виждаме, че Донев се присяга и за Алебена приватизационни холдинг, което е добре, мисля и тук има огромен потенциал на база сегашната оценка, не че е перфектно, но 75 стотинки

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                            Донев и Софарма държат контрола та се надявам да развият холдинга. Успех!
                            те от колко време го държат и развиват казваш?
                            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
                              Първо да изкарат един нормален отчет и тогава , след като се развали сделката с Токуда се чудя защо не придобиха някакъв друг актив ?

Нямам акции
                              Как са я развалили, документи къде?
                              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
                                Първо да изкарат един нормален отчет и тогава , след като се развали сделката с Токуда се чудя защо не придобиха някакъв друг актив ?

Нямам акции
                                Добре казано въпреки че имам не малко акции Надявам се тази година да е успешна но да видим отчета който ще излезе . За нов бизнес също се надявам, все пак след Медика имат повече ресурс за придобивания. Донев и Софарма държат контрола та се надявам да развият холдинга. Успех!

Коментар

Working...
                                X