IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
    Критичното събитие за цената на тази акция ще е след месец и нещо.А дотогава несигурност и страх.

Тръмп: Ако стана президент, изваждам САЩ от войната в Украйна

https://news.bg/int-politics/tramp-a...v-ukrayna.html
    ""Мисля, че сме затънали в тази война, освен ако не стана президент. Аз ще се справя с нея. Ще постигна преговори, ще си тръгна. Трябва да се измъкнем оттам.
    Байдън казва, че няма да си тръгнем, докато не спечелим. Какво ще стане, ако те спечелят?"
    "
    Малко ми е сложно да му следя мисълта, но той многократно заявява, че ще вкара страните на преговори за да приключи войната. Та изваждането на САЩ може да минава и през постигане на споразумение.
    Ама предизборни приказни и реални резултати са различни неща, да видим. Дали изобщо ще го изберат, че това е доста под въпрос.

Коментар

• Критичното събитие за цената на тази акция ще е след месец и нещо.А дотогава несигурност и страх.

Тръмп: Ако стана президент, изваждам САЩ от войната в Украйна

https://news.bg/int-politics/tramp-a...v-ukrayna.html
      Last edited by danetha; 25.09.2024, 06:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение
        +9.3 за август и 59.5 за януари - август
        Добре е
        ​​
        Направо си е супер. Но явно каквито и резултати да излязат, пазарният сентимент не е добър. Но за мен не е проблем - нека излизат краткосрочните разочаровани спекуланти и да останем само инвеститорите с по-дълъг хоризонт.

Коментар

• +9.3 за август и 59.5 за януари - август
          Добре е
          ​​

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Ще трябва да я промениш тази такктика,защото пътува под 8
            Имам да пълня след като продадох преди 2 седмици около 5т. Ще съм доволен даже и на 8.30, но не вярвам да падне под 8.40

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
              под 8.50 купувам и над 8.80.
              Ще трябва да я промениш тази такктика,защото пътува под 8

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Събирането на трохи не е работеща стратегия на БФБ.. ще събереш 2-3 пъти някакви стотинки и накрая ще изтървеш голямо движение от 4-5 лв.
                Винаги имам неснижаем остатък!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  Тук няма много ентусиазъм за обратно изкупуване - догодина може би по-добре за дивидент да помислим, вероятно ще повлияе по-добре на цената от това анемично обратно изкупуване.
                  Това не зависи от нас. Когато мажоритаря реши че му трябва висока цена ще я вдигне.

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение

Аз съм възприел следната тактика: под 8.50 купувам и над 8.80 продавам и това движение се случва през няколко седмици. Около 3-4% печалба си се правят спокойно след комисионните и с по няколко тона си струва.
                    Събирането на трохи не е работеща стратегия на БФБ.. ще събереш 2-3 пъти някакви стотинки и накрая ще изтървеш голямо движение от 4-5 лв.

Коментар

Тук няма много ентусиазъм за обратно изкупуване - догодина може би по-добре за дивидент да помислим, вероятно ще повлияе по-добре на цената от това анемично обратно изкупуване.
                      "Мижи да те лажем" се оказа обратното изкупуване. Какъв беше смисъла да се гласува, ще попитам пак изп. директор на следващото събрания.. да видим какво пак ще ни сапунисва ..

Коментар

Аз съм възприел следната тактика: под 8.50 купувам и над 8.80 продавам и това движение се случва през няколко седмици. Около 3-4% печалба си се правят спокойно след комисионните и с по няколко тона си струва.

Коментар

• Тук няма много ентусиазъм за обратно изкупуване - догодина може би по-добре за дивидент да помислим, вероятно ще повлияе по-добре на цената от това анемично обратно изкупуване.
                          Last edited by tony1975; 16.09.2024, 19:18.

Коментар

• Тази акция започна да изглежда твърде непривлекателна...
                            Чичо си купува на промоция... а обратното изкупуване изглежда като розова мъгла...

Очаквам скоро да прехвърчат кюфтета...

Коментар

• Доверие Обединен Холдинг АД
                              Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
                              17:16
                              Уведомяваме Ви, че във връзка с прието решение на общото събрание на акционерите на „Доверие – обединен холдинг“ АД от 27.06.2024 г. и решение на Управителния съвет на дружеството от 09.09.2024 г., „Доверие – обединен холдинг“ АД възнамерява да изкупи собствени акции, както следва:
                              - Брой акции, подлежащи на обратно изкупуване: 10 000 (десет хиляди) броя акции;
                              - Дата на обратното изкупуване: 10.09.2024 г.;
                              - Цена на обратното изкупуване: 8,70 лв. за една акция от капитала на дружеството;
                              - Лицензиран инвестиционен посредник, на когото е дадена поръчката за обратно изкупуване: „София Интернешънъл Секюритиз“ АД.

И кой продаде днес на 8.56 толкова нетърпеливо ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                                Има ли основание за това или аз нещо пропускам?
                                Връзката между ДОХ и ДИХ е Иван Огнянов Донев.
                                Така е прав си т.е. приемаме че на хартия няма връзка между Софарма и ДоХ

Коментар

Working...
                                X