Тук май ще ходи под 8!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеНякой да е получавал по сметката лихвено по облигациите?
Може и да съм се разбързал, а .... :-))))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеНякой да е получавал по сметката лихвено по облигациите?
Може и да съм се разбързал, а .... :-))))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Лошото е че целта на обратното трябваше да бъде да "поправи" несправедливо ниската оценка на акцията от пазара.
Ясно е, че с 25.000 изкупени акции няма да има промяна в цената тук, но не виждам защо да не вдигнем обема декември - ще получим доста пари от продажбата на ОЗОФ живот и здраве. Ако Телематик е подценена, Доверие трябва направо да е подарък на тези цени и най-логично е дружеството да се възползва.
Разбира се, не можем да разчитаме, че интересите на дружеството съвпадат с тези на мажоритаря, но все пак си мисля, че сериозно обратно изкупуване е много изгодно и за него.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнениеКакво лошо има дружеството да изкупи колкото се може повече акции от пазара за без пари? А като свършат евтините, може да започваме с дивидентите. Учудвам се на продавачите на тези нива, а не на купувача.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеКласически пример за натискане/затапване на акцията. До края на месеца могат да купуват и на 8.30
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Точно!
Явно и мениджмънта на ДОХ е решил по примера на основания си акционер да го играе като спекулант на БФБ и да цъка търговийка през няколко стотинки
Излагация!
Основния мотив беше "много ниската оценка на пазара"Last edited by dido_yord; 27.09.2024, 18:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеТук обратното взе да придобива комичен характер
Явно и мениджмънта на ДОХ е решил по примера на основания си акционер да го играе като спекулант на БФБ и да цъка търговийка през няколко стотинки
Излагация!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pln Разгледай мнениеМалко ми е сложно да му следя мисълта, но той многократно заявява, че ще вкара страните на преговори за да приключи войната. Та изваждането на САЩ може да минава и през постигане на споразумение.
Ама предизборни приказни и реални резултати са различни неща, да видим. Дали изобщо ще го изберат, че това е доста под въпрос.
Украйна щял да ги заплаши,че ако не седнат и постигнат споразумение,щял да им спре оръжията и помоща.
Русия пък щял да ги заплши ,че ако не седнат и постигнат споразумение,щял да даде на Украйна тройно повече оръжия от сега.
Пълен дебил .... и платена руска ку***.Държат го с нещо.Last edited by danetha; 25.09.2024, 18:55.
Коментар
Коментар