Първоначално изпратено от Майната
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
.... д ане говорим, че и на нас не трябват поредните голтаци, които да храним....
Добре че колкото и да се пенят и напъват копейките си остават малцинство от което нищо не зависи
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Здравко, ти виждаш ли картата, или умнокрасиво по инерция си говориш наизуст? Аз виждам една разделена страна, в която 2/3 от регионите не искат ЕС и Миата - това като как ти звучи за европейско бъдеще на въпросните, щото на мен изглежда като почти идентичен на украинския сценарий? А ако путлерчо искаше да спечели въпросните избори, точно както и референдума, щеше да нарисне много сериозно в Приднестровието/Трансистрия и да си напазарува колкото му трябва. Звучиш ми малко като един Тройчо е една директива, преди едно четирибуквие да умре, ако мога да се изразя на футболен език.
А как ще се отрази на тази акция - виж, това е интересно. За мен нямат абсолютно никакъв шанс за ЕС, най-малкото щото са разделени и имат териториални проблеми, д ане говорим, че и на нас не трябват поредните голтаци, които да храним. Аз си искам само българите от там, както и от Русия и Украйна, а не да ми мрат за чужда война. Пък дали са копейки - аз разлика между копейки и умнокрасиви не правя -еднакво са вредни, просто при едните има и безобразна мания за библейска предопределеност за предводителство на "простия" народ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Не е така Груйка, копейките са чисти и непродажни, които милеят само за своята родина, досущ като тези у нас ! При такива чисти и свети националисти направо се чудя и ние какво правим в ЕС и НАТО ! Но както се казва бивши комунисти и копейки няма нали така ! Хората драпат със зъби и нокти да се доберат до развитите демократични държави, където ние с толкова зор и компромиси влезнахме !
А как ще се отрази на тази акция - виж, това е интересно. За мен нямат абсолютно никакъв шанс за ЕС, най-малкото щото са разделени и имат териториални проблеми, д ане говорим, че и на нас не трябват поредните голтаци, които да храним. Аз си искам само българите от там, както и от Русия и Украйна, а не да ми мрат за чужда война. Пък дали са копейки - аз разлика между копейки и умнокрасиви не правя -еднакво са вредни, просто при едните има и безобразна мания за библейска предопределеност за предводителство на "простия" народNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеИ отново с гласовете на избягалите от Молдова Също, както и преди 2 седмици, нашите българи (мръсни, продажни копейки, разбира се) са гласували масово на некоректния кандидат
Аз повод за радост не виждам, виждам една много силно разделена страна, в която вотът на местните е подменен с такъв отвън (ся, разбира се, умнокрасиво и евродемократично няма да се съмняваме в изборни нарушения, нали, само ако беше обратното, тогава със сигирност путлер щеше да е купил вота ). По принцип ми е все тая за един или друг вид орки, вълнуват ме само нашите българи и какво правим ние за тях. И за тези в Молдова, и за тези в Украйна, и за тези в Русия - те са българи, за другите не ми дреме. Та те не искат в ЕС и не искат Санду - съобразяваме ли се с тях?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнениеЧестито Санду печели втори мандат
https://pv.cec.md/cec-presidential-results-tour2.html
засега губи с 30 000 гласа, но идват 320 000 от чужбина и ще го отвее
Много е добър резултата и с оглед наглата намеса на рашистите в изборите им.. купуване на гласове, манипулации и т.н. Не че молдовците щяха да се примирят със спуснато от Москва чучело, но щеше да стане мътна и кървава.. Майдан 2. Сега ще си продължат гладко и целенасочено в посока ЕС. Предполагам до няколко години ще ги приемат
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеВреме е Доверие да тръгне в правилната посока.... предстоят доста добри времена тук!!!
- 1 like
Коментар
-
И отново с гласовете на избягалите от Молдова Също, както и преди 2 седмици, нашите българи (мръсни, продажни копейки, разбира се) са гласували масово на некоректния кандидат
Аз повод за радост не виждам, виждам една много силно разделена страна, в която вотът на местните е подменен с такъв отвън (ся, разбира се, умнокрасиво и евродемократично няма да се съмняваме в изборни нарушения, нали, само ако беше обратното, тогава със сигирност путлер щеше да е купил вота ). По принцип ми е все тая за един или друг вид орки, вълнуват ме само нашите българи и какво правим ние за тях. И за тези в Молдова, и за тези в Украйна, и за тези в Русия - те са българи, за другите не ми дреме. Та те не искат в ЕС и не искат Санду - съобразяваме ли се с тях?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Честито Санду печели втори мандат
https://pv.cec.md/cec-presidential-results-tour2.html
засега губи с 30 000 гласа, но идват 320 000 от чужбина и ще го отвее
- 1 like
Коментар
-
И тук арматурата не издържа и падна под важна трендлиния,като записва и най-ниско месечно затваряне от 17 месеца насам !
Полека лека мечките поемат хорото.Изглежда зимен сън тази зима няма да имат !
п.с, и дефакто и деюре имаме първо по-ниско дъно на най-голямата графика !
https://www.tradingview.com/x/cx4nmpNw
Last edited by danetha; 31.10.2024, 19:06.
Коментар
Коментар