Ceneto - може вече да отбележиш че първото изчислено ниво на фибоначи (1,62) е вече достигнато (което постнахме още преди обяд) !!!!! Можеш да постнеш чарта в youtube, на онзи игралец, да видим как ще ни опровергае))))))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеКато си представя, че най-вероятно това ще се случи и при всички останали позиции при следваща криза и лошо ми става! Аз кризата от 2008 не съм я видял и сега тренирам...
Коментар
-
15%- Не слагай всички ценни книжа под един знаменател! Има ценни книги има и картони))))) Има доказани акции, които вървят напред и по време на криза. Дават и дивиденти. Софарматрейдингът е типичен пример. Те няма да имат такъв спад като спекулативните избушеняци))))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНе заблуждавам. Проверих, изчисленията са верни, резултата е както го написах. Направило съм закръгление на едно място до с'тинка)))). Нивата ги знаеш: 62% и 1-62%=38%!!! Но се смятат от разликата между мин и макс., а не от абсолютната стойност.)))
При мен е 1,50-1,55 ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от intaПреци , защо заблуждаваш публиката? Виж че си излизат фиго-миго нивата , м- от 2,25 - 23,6 % и я докарахме 1,703 Останаха ми 1350бр до въстановяването им от ср. излизане 2,15 !Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеТая позиция разби нервната система на спекулантите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Точно тия думи ме притесняваха ,който бяха пуснати във форумното пространство ,иначе и аз щях да се наредя на опашката не че няма желаещи ,но и въпроса е какво ще ги правиш тези акции ако си дългосрочен ,това са думи на един колега.......
не е препоръка...
НИКОЙ (или много малко) ВЯРВАТ в/на публичните дружества в бг... уви. доверието е само в шепата спекуланти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
бида и аска могат да си го договарят и подреждат, както им изнасят и за което са им платили.
според мен целта е да се протака търговията в законовият срок на/около нивата, на които търго-предложителят е индикирал, че ще отправи търговото, АКО е решил да го отправя или му се наложи да го направи според закона.
подаръци не чакайте!!! глупаци няма сред мажорите!
пс: имаше цитат тука, че Бея е споменал: "Който иска да продава сега или да стои дългосрочен..!" дългосрочен? още 5-10г на 1лв!?
май на към 1.20 -1.30 отива цената според мен.
имам,но страданието не е започнало още.
не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
И още един въпрос от публиката. Защо изобщо има бид и какво поставящите го планират да правят с акцията?
Имам и страдам.
според мен целта е да се протака търговията в законовият срок на/около нивата, на които търго-предложителят е индикирал, че ще отправи търговото, АКО е решил да го отправя или му се наложи да го направи според закона.
подаръци не чакайте!!! глупаци няма сред мажорите!
пс: имаше цитат тука, че Бея е споменал: "Който иска да продава сега или да стои дългосрочен..!" дългосрочен? още 5-10г на 1лв!?
май на към 1.20 -1.30 отива цената според мен.
имам,но страданието не е започнало още.
Коментар
Коментар