съгласен съм, че не знаем доколко ще ги изпълнят и ще поставя въпроса на ОСА, но на какво друго да стъпя?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеот тук взимам данните. страница 36.
http://www.doverie.bg/attach/854_Con...31_03_2017.pdfПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение33% от кое !? Това са нивата на "Монти" ли !?))) защото фибоначи е нещо различно и мисля че ще загубиш в играта "монти" срещу "фибоначи"))))
Иначе са ме учили пада ли ножа , първата спирка е от 30-33 %....от върха.
не е препоръка...
Коментар
-
от тук взимам данните. страница 36.
http://www.doverie.bg/attach/854_Con...31_03_2017.pdfKeep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеГледах, че все още сме около форуърд ПЕ=7, форуърд ПЕ=6 се пада при капитализация от 25,9 млн.лв, което се пада при цена на акция 1.38 лв. форуърд ПЕ=5 при капитализация 21,3 млн, което е 1.13 цена на акция. Това предполагам, че е без да се включват резултатите от Веко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеГледах, че все още сме около форуърд ПЕ=7, форуърд ПЕ=6 се пада при капитализация от 25,9 млн.лв, което се пада при цена на акция 1.38 лв. форуърд ПЕ=5 при капитализация 21,3 млн, което е 1.13 цена на акция. Това предполагам, че е без да се включват резултатите от Веко.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MontiТехнически 33% е първата спирка ... При мен е 1,50-1,55 ..Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеНа няколко пъти забелязах, че веднага след изсипване се купуват 50 броя от аска, но нещо не мога да схвана какво се цели. Предположения?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Уведомяваме Ви, че с решение № 580 от 30.05.2017 г. на „Комисия за защита на конкуренцията“, получено в „Доверие Обединен Холдинг“ АД на 08.06.2017 г. се разрешава концентрацията между предприятия, която ще се осъществи чрез придобиване на пряк едноличен контрол от страна на „Доверие Обединен Холдинг“ АД, ЕИК 121575489 върху „Веко“ ЕООД, ЕИК 110506520.
Коментар
-
Мисля, че относително лесно би трябвало да се види дъното тук. В даден момент и при цена, която го устройва, най-вероятно Донев ще подкрепи с много сериозни бидове или пакетни сделки. Всички останали опити ги тълкувам като падащи ножове, стреляне в тъмна стая и т.н.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеАбе кой ги поема тези стотици хиляди акции от три дена
Коментар
Коментар