Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеНа няколко пъти забелязах, че веднага след изсипване се купуват 50 броя от аска, но нещо не мога да схвана какво се цели. Предположения?
Имам и страдам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеНа няколко пъти забелязах, че веднага след изсипване се купуват 50 броя от аска, но нещо не мога да свана какво се цели. Предположения?
Другото предположение е да държи по висока цена за да се натрупат на по приемлива цена ,защото продавача е с много акции....
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеMистър Профит, спирай да се чудиш и дали да не вземеш да смениш кончетата.?!?? защото може още време да има чуденки а на други места да има растежи!?... виж темата на хима)))) Отговорило съм ти там (объркало съм темите докато съм преглеждало и други мнения) ))))
Преци , защо заблуждаваш публиката?
Виж че си излизат фиго-миго нивата , м- от 2,25 - 23,6 % и я докарахме 1,703
Останаха ми 1350бр до въстановяването им от ср. излизане 2,15 !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениене, основния ми пакет си седи... при мен е по-сложно чувствам се много свързан с тази акция и вчера моя приятел яко се развилня в София като падна под 2 лв
От пишещите тук повечето са субективни ,едните са купили ,другите искат да продадат и могат да те пуснат по ските....
Мойте мнения са моментната картинка на борсата ,утре може и да е различно....и в повечето случай е контрапункт на мнозинството,което се е самозабравило.......
Действително положението не е розово..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
Тук си мисля, че г-н Донев може би ни казва "Вижте къде инвестирам и ако ми вярвате ме следвайте" В този ред на мисли си мисля, че е много добре да имаме акции там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеВъпрос:
Как се правят 150 000 за 2 дни?
Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти 14:15
Уведомяваме Ви, че на 07.06.2017 год. в „Софарма” АД постъпи Уведомление за разкриване на дялово участие по чл. 145 от ЗППЦК от „Донев инвестмънтс холдинг“ АД за покупката на 503 000 броя акции, представляващи 0.37% от капитала на дружеството. В резултат на сделката дяловото участие на „Донев инвестмънтс холдинг“ АД в капитала на „Софарма” АД достигна 25.15%.Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
това не е за тази тема, но може да има връзка - Донев е купил на 01.06.2017 11:53
503000 по 3.98
милиш, че е продал после 05.06.2017 12:49
255800 по 4.300 ?
И все пак, периодите като че ли съвпадат, вероятно с парите от "Доверие" е купил "Софарма"...Last edited by TheSkorpion; 08.06.2017, 15:43.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
това не е за тази тема, но може да има връзка - Донев е купил на 01.06.2017 11:53
503000 по 3.98
255800 по 4.300 ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
Мислил съм и по този въпрос и си има резон. Затова писах, че тук се преплитат толкова много и интересни неща, че да видим къде ще му излезе края.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеВъпрос:
Как се правят 150 000 за 2 дни?
Вътрешна информация по чл. 4 от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти 14:15
Уведомяваме Ви, че на 07.06.2017 год. в „Софарма” АД постъпи Уведомление за разкриване на дялово участие по чл. 145 от ЗППЦК от „Донев инвестмънтс холдинг“ АД за покупката на 503 000 броя акции, представляващи 0.37% от капитала на дружеството. В резултат на сделката дяловото участие на „Донев инвестмънтс холдинг“ АД в капитала на „Софарма” АД достигна 25.15%.
503000 по 3.98
255800 по 4.300 ?
Коментар
Коментар