Първоначално изпратено от Mr.Profit
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеднес да вдигнем капитализацията още малко, че да си гарантираме място в СофиксLast edited by Mr.Profit; 01.08.2017, 11:30.Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Експат не купуват само Холдинг Варна и това е напълно разбираемо! Все пак там няма никаква ликвидност!
сравни го с HIKA да кажем - от началото на годината
HVAR 216 сделки за 1 959 647
HIKA 225 сделки за 493 887
оферти продава първите 10 нива в момента:
HVAR 915 бройки за средна цена 35.678 или 32645, последна цена 34,499 или отклонение 3.41%
HIKA 4977 бройки за средна цена 4.481 или 22302, последна цена 3,972 или отклонение 12.81%
могат в този момент да напълнят над 30к на пазара но не го правятdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
този голям трансфер вече го няма през юли и големите придобивки не би трябвало да бутат цената нагоре ако са толкова скапани като веко. Софикс мисля че влиза ДОХ, сега въпроса е дали ники ще иска да го купува. В темата на експат всеки път като го питат защо не купува компания х или защо има малко акции от нея отговора е винаги "не коментираме отделни компании". "защо не и тук Донев да покаже на какво е способен" - последните 10 години откакто владее ДОХ като че ли много го е показал.
преди надъхването беше че софарма ще купува акции, като това отпадна надъхването е че ще се влиза в софикс. доста верояно е пътят да е нагоре но водата е много мътна и съм пас
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Играта при ДОХ в следващите 12 месеца я виждам в ценовият диапазон от 2009-2010 но кой знае до къде може да стигнем при големи нови придобивки които може и да се подготвят (този голям кешов трансфер примерно ?). Ако влезем в Софикс което вече е много вероятно ще се засили допълнително възходящият тренд. По мои доста детайлни сметки 2 компании са сигурни в излизането а други 2 са под въпрос. От потенциалните влизащи ДОХ е най напред а по новите правила не е възможно вече да се манипулират данните в оставащите 5 седмици.
Софарма трейдинг е добър пример за постоянен ръст и ако на 2-3 лв нямаше много фенове то сега на над 8 лв е най харесваната акция та иска ми се да видя ДОХ с капитализация над 100 млн до 2 години Трейдинга гони 300 млн та защо не и тук Донев да покаже на какво е способен
Не е препоръка за търговият с акции а лично мнение!
преди надъхването беше че софарма ще купува акции, като това отпадна надъхването е че ще се влиза в софикс. доста верояно е пътят да е нагоре но водата е много мътна и съм пасdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Стратегически - дългосрочен. Да управлява и развива компанията, да увеличава дела си в нея (понякога и с привидно несвързани лица) и евентуално да я глътне цялата или част от нея в структурите на Софарма. Това имам предвид. А нашия интерес е по-скоро спекулативен - да подържим акцията за година - две - три и да я разкешим със сочна печалба А ако след някой кризичка цената пак гътне надолу, пак да си напълним и така.. игра по пазарния цикъл
Уча се още и аз!
Софарма трейдинг е добър пример за постоянен ръст и ако на 2-3 лв нямаше много фенове то сега на над 8 лв е най харесваната акция та иска ми се да видя ДОХ с капитализация над 100 млн до 2 години Трейдинга гони 300 млн та защо не и тук Донев да покаже на какво е способен
Не е препоръка за търговият с акции а лично мнение!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
И аз се чудя дали г-н Донев ще им продаде каквото им трябва или ще трябва да ги набират от пазара. Какво имаш предвид под стратегически интерес?
Уча се още и аз!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nostradamus Разгледай мнение- Венцислав Симеонов Стоев – 926,2777 бр. (увеличение 620,000 бр.)
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nostradamus Разгледай мнение- Венцислав Симеонов Стоев – 926,2777 бр. (увеличение 620,000 бр.)
Keep going ...
Коментар
-
кеша го няма от три седмици
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
майко, тук пазарната капитализация е почти колкото кеша! Разбира се кешът ще намалее, но към момента това е впечатляващо! Имам и от този шит!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеnevermind, изобщо не мога да разбера какво се върти
33. СЪБИТИЯ СЛЕД КРАЯ НА ОТЧЕТНИЯ ПЕРИОД
На 06 юли 2017г. са погасени задължения към Телекомплект АД в размер на 29,800 х.лв. и към Калиман РТ АД в размер на 200 х.лв.
На 07 юли 2017г. в Трговския регистър е вписано придобиването на 100% от дяловете на Веко ЕООД.
Коментар
Коментар