Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
IM d best
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
+
Заради вариант софикс. Никой не смее да каже явно "защо".Ошумоляват се като гърмени лисици, Спекулантски души, какво да ги правиш
Виж героите с най-ъпърските подмятания и ще ти се доизясни посоката
без препоръка
Дано го огрее кучия гъз .
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеПонадули сте го тоя шит .
Заради вариант софикс. Никой не смее да каже явно "защо".Ошумоляват се като гърмени лисици, Спекулантски души, какво да ги правиш
Виж най-ъпърските подмятания и ще ти се доизясни посоката
без препоръкаLast edited by precakanoto; 16.02.2019, 08:53.
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Отдавна разбрах, че от български акции нищо не разбирам, но все пак продължавам да се чудя защо след като нито една бълг. банка не дава дивидент, няма капиталов ръст, има дупки и черни петна в баланса, финансира само интрагруп операции и предстоящата ревизия на ЕЦБ ще ги разконспирира, хората още купуват банки?
Още повече обаче съм удивен защо някой ще купува холдинг, който има дъщерно дружество, което ще купува банка? Това е на километри от всякакъв доход?
Очевидно българските инвеститори гледат мноого надалеч и много напред във времето - примерно след 100 години!
УспехIM d best
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
https://m.youtube.com/watch?v=BPNTC7uZYrI
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИзкупихте акциите бе хора. Дайте малко екшън /в която и да е посока/ и при други позиции.
Браво на Еланеца!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
не се лютя!
само изказвам мнение - толкова ли люто звучи? и в сфарм, като не съм бил съгласен съм го казвал...
Отдавна си на хаспела, тия де не делят- ама си ги заграждат, не са за изпускане от поглед..., въпреки че трудно се улавя най външната им орбита на болинджера!
За мен вече е извън орбита, но знаеш ли кой аматьор се упражнява на руля?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение...освен ако не купуваш в страна която живее в 90теLife won't wait for you.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Тони, през 90-те години всеки уважаващ себе си голям играч си имаше банка
Ех времена....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Не се люти Тонни, препоръчвал съм ти да играеш с чичо си!
За има няма два месеца, обзавеждането на детската на адаша ти излезе от "байпаса" с чичо;- за сега ... да видим къде другаде ша ни лъснат чепика
само изказвам мнение - толкова ли люто звучи? и в сфарм, като не съм бил съгласен съм го казвал...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Тони, през 90-те години всеки уважаващ себе си голям играч си имаше банка
Коментар
�
Коментар