Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Възможно е да са възприели IFRS 9 по рано от предвиденото в закона и да са си преизчислили (обезценили) финансови активи и съответно намалили собствения капитал.
Предното тримесечие е било:А това:неразпределена печалба 1-0452 5 052 Да е пак от консолидацията на Веко!?непокрита загуба 1-0453 -1 540
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Веко от кога го консолидират? Едва ли за по-малко от 3-месечие имат такива разходи..
Коментар
-
Възможно е да са възприели IFRS 9 по рано от предвиденото в закона и да са си преизчислили (обезценили) финансови активи и съответно намалили собствения капитал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Мисля че са разходи за материали на Веко. Материали за произвеждане на перилни препарати а не за строителство!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Продажбата беше Q2 ! Не и това!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
И някой може ли да обясни това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеЧета отчета, някой ще ме светне ли на какво се дължи този скок, който изяжда печалбата?
Строителство и пр-во на строителни м-ли (5,098) (611)
Коментар
-
Нали са продали Брико Македония. Може то да е било с голям собствен капитал
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениене се сещам да са продали нещо тази година
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениекак става хем да има печалба, хем ск да намалява?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениекак става хем да има печалба, хем ск да намалява?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеЧета отчета, някой ще ме светне ли на какво се дължи този скок, който изяжда печалбата?
Гледам и няккаво право на строеж:Строителство и пр-во на строителни м-ли (5,098) (611) Учредяване право на строеж (1,091)
Коментар
Коментар