Първоначално изпратено от BSEtrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение....Феноменът е фондове, които в момента пълнят - видно е че и при трите имат увеличаващи се експозиции, свръши ли това, свършват и приказките за растежност, дивидинти и т.н....
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПоследен пост в тази тема до нова година...Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Оф, щом и кредитното специалистче с мания за величие от Търговище се обади, нещата са ясни - най и т.н. Фортис, като толкова години си бачкал във великата Райфа, виждал ли си поне веднъж Степич - новият ви гуру в Молдова!?
...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Бай Груюо, както при Муки часовниците, така и тук, така и при товоето Шпиди има само един феномен. Всичко останало са приказваки за наивници. НИто са растежни, нито са перспективни, нито струват толкова .
Феноменът е фондове, които в момента пълнят - видно е че и при трите имат увеличаващи се експозиции, свръши ли това, свършват и приказките за растежност, дивидинти и т.н. Не знам защо трябва да вадят от 100 кладенци вода ни ни обясняват в очевидни лъжи.
Батя са му посшушнали и е влязал, толкова е просто.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
100х евро и нагоре, не ..... мащабите на този...
Бас с Батя няма (това само за протокола_ - не искам да разкривам защо и как, ние си знаем. Няма и да пожелавам успех, това пък вие си го знаете и си стоите с парите тук - аз зор за чуждите пари наистина нямам, обяснил съм десетки пъти какво поражда желанието ми да пиша в тази или онази тема, а и не се изчерпвам с три реда и най. Пък и доколкото знам, това е форум, ерго обменят се различни мнения, а не сектантантска сбирка, на която в транс се повтаря ин донев уи тръст? Това наистина е последното ми мнение по темата до нова година - просто не издържах на "мащаба" в Търговище!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Да, аз затова му писах че не виждам особен смисъл в бас, но съм ОК да го направим, че да не вземе да реве - Страх те е!
Иначе си признавам че и аз съм предлагал басове на разни герои в други теми.. Но винаги е било насочено към кибици които само плюят и критикуват, без да вложат и 1 ст. в подкрепа на хейта който бълват! И така просто съм им давал възможност да застанат с пари зад мирогледа си
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Чичо, по-добре си трай, че може да ти се задръсти пощата
Спорен ден и да се пазиш от вируса
Отворих си работа с тез угризения...Ровя по стари пощи, но едно време трих, трих ...
Дойде време за вино ( малко се вкисна, но ще слагам сода и пак ще го изпия..)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе знам дали тук е мястото, но щот почнахте с басовете да споделя....
Преди доста време съм се бил хванал на бас за нещо си в темите и съм се разсеял...
На лични получих питане от форумец, дали съм си спазил баса ( бутилка ) с колегата ?
Не помня какво му отговорих, но преди 2-3 месеца в друга тема, пак за издължени басове се пишеше и нещо ме жегна под лъжичката....
Дали някой си спомня да се е хващал на бас с мен и аз да не съм се издължил...? Дет се вика - кой се обади на него ще е бутилката...Но само една - щот Тарантул веднага ще се опита да се възползва от белите петна в регистъра ми...
Спорен ден !Чичо, по-добре си трай, че може да ти се задръсти пощата
Спорен ден и да се пазиш от вируса
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Батя, игнорирай го този образ! Смешно е да се правят басове тук, този още си живее в казармата явно. На борсата както и ти каза, всеки застава с парите зад думите си. Ако някой смята че нещо е надценено, нека да го шорти. Басовете са отживелица от миналия век. Не всеки интелектуално е надраснал казармата.
Иначе си признавам че и аз съм предлагал басове на разни герои в други теми.. Но винаги е било насочено към кибици които само плюят и критикуват, без да вложат и 1 ст. в подкрепа на хейта който бълват! И така просто съм им давал възможност да застанат с пари зад мирогледа си
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеГрую си има стил. Приел съм го. С него по много позиции сме имали сходни отигравания и като време и като начин - БТХ, ПИБ, ЧЕЗ.... Сега имаме Спиди и там споделям мисленето му и таргета му. Той и при БТХ и ПИБ си казваше, че не струват но спекулата го удари. И аз бях така. Сега за Доверие не съм съгласен с него, но това си е мое мнение. Обаче.....
Като се появят други, които почват да ме съветват и да ми обясняват. И да са загрижени за моите пари а не за техните....Някакси не е много добре.
Едно е да пише реални доводи защо акцията не си струва парите, друго е "мумия, шаранчета, секта..."
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не знам дали тук е мястото, но щот почнахте с басовете да споделя....
Преди доста време съм се бил хванал на бас за нещо си в темите и съм се разсеял...
На лични получих питане от форумец, дали съм си спазил баса ( бутилка ) с колегата ?
Не помня какво му отговорих, но преди 2-3 месеца в друга тема, пак за издължени басове се пишеше и нещо ме жегна под лъжичката....
Дали някой си спомня да се е хващал на бас с мен и аз да не съм се издължил...? Дет се вика - кой се обади на него ще е бутилката...Но само една - щот Тарантул веднага ще се опита да се възползва от белите петна в регистъра ми...
Спорен ден !
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар