Първоначално изпратено от melon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
..., докато не получат дивидент от Молдова, с което да убедят инвеститорите че има хляб в акцията. Знам, че специално ПФ изискват и обещание за дивидент, та ще видим как ще намерят баланс между това да погасяват задълженията си и в същото време да предложат сиренце за инвеститорите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеПо спомени на последната среща г-н Донев спомена, че в момента увеличение на капитала при Доверие не е тема.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНастоящата цена дължим както на продавача и текущата обстановка на БФБ, така и на очакваното предстоящо увеличение. Увеличението на Алтерко за мен минава перфектно за настоящите акционери - дано и тук групата направи нещо подобно! Вижда се, че при добри резултати на компанията - купувачи не липсват
Коментар
-
Настоящата цена дължим както на продавача и текущата обстановка на БФБ, така и на очакваното предстоящо увеличение. Увеличението на Алтерко за мен минава перфектно за настоящите акционери - дано и тук групата направи нещо подобно! Вижда се, че при добри резултати на компанията - купувачи не липсват
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Продаде стотици хиляди артии, после НН и те..... която и друга акция да беше щеше да е под номинала...... сметай потенциалаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
еми те там са голяма част от "будните" акции - когато реши, тогава ще е.
- 1 like
Коментар
-
Само не знам чичко ви какво мисли по въпроса......
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеКонфигурацията е "Лъвът се готви за скок", ама да видим де
Коментар
-
интересно как няКОЙ си изтегли офертите "продава" тази сутрин
- 5 Харесвания
Коментар
-
Нещо много тънко предлагането.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
след една година може да дойде. Ако в коронакризата няма нови промени
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение.....
Ако от правителството не удължат забраната, вероятно дългоочакваният дивидент от банката ще дойде.търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
- 1 like
Коментар
Коментар