If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За мен това са мъртви сделки с цел да бъзикат пазара... С това падане на цената от вчера и тия смешни лотове които се въртят, определено за мен не са показателни.
Нормално е да се опитват да влияят на цената на правата, но мисля, че до петък все ще намерят време да обяват дали са гласували дивидента, според мен да, но не знам как да разбера. И ще се объркат плановете на някои от нас.
За мен това са мъртви сделки с цел да бъзикат пазара... С това падане на цената от вчера и тия смешни лотове които се въртят, определено за мен не са показателни.
Интресното ще е през август....Просто съчетанието на три шестици отбелязвам
Най-вероятно е минал, тъй като самото ОС щеше да е неприсъствено (по спомен). Но все още се мълчи по темата и няма инфо какви решения са взети. Но от това което виждам в сайта на Молдовската борса, индекса на Молди банк е в зелено.
Най-вероятно е минал, тъй като самото ОС щеше да е неприсъствено (по спомен). Но все още се мълчи по темата и няма инфо какви решения са взети. Но от това което виждам в сайта на Молдовската борса, индекса на Молди банк е в зелено.
Мисимов, разбери няма как някой да продаде Доверие, Алтерко и т.н. и да се набие в ПИБ! Както няма и да се набие в ХДПАТ
Ех спомени
Тъй като съм от първите които го нарече с истинското му име МСИМОВ, той има и други "бисери"
-жълти, че няма да си остави магарето в калта (за ХДПАТ) , а и че познава много- ама много влиятелни хора, които няма да позволят да се случи това, което се случи.
Ще е интересно кога ще ги пусне и в темата ПИБ
Тук играта е да се съберат едни пари от увеличението. Като гледам т.н. " печалби" от Лещерко ще ви ги приберат в Инпулс и сега от т.н
дОх. След увеличението ще следва Ох.
Мисимов, разбери няма как някой да продаде Доверие, Алтерко и т.н. и да се набие в ПИБ! Както няма и да се набие в ХДПАТ
Имам една страхотна юридическа новина която от части знаех но сега я прочетох по закон как е и това което прочетох ми хареса страшно много.
Единственото нещо от което се притеснявах тук беше ако Холдинга намали по някакъв начин участието си в Пътища и Магистрали Ад.
Е вече не се притеснявам от подобно нещо.
И изобщо да не спорят с мен апокалиптиците щото вече наистина мога да ги шашна многостранно с това какви юридически познания за борсата насъбрах през годините.
За сега няма да се обаждам мълча си и чакам да видим какво ще ни се сервира като новина за разрешаването на въпроса с запорираните сметки.
Тук играта е да се съберат едни пари от увеличението. Като гледам т.н. " печалби" от Лещерко ще ви ги приберат в Инпулс и сега от т.н
дОх. След увеличението ще следва Ох.
Видя ли колко е цената в платформата или още говориш какво ти се иска ?
Откакто ви спуснаха от събранието препоръчителна цена от 38стинки цената на акцията си отиде там, така че правото да е споменатото на оса. Не че не е манипулация на цената, разбира се, тъй като правата още не се търгуват, а е косвено и манипулация върху текущата цена на акцията, но 50стинки общо взето ще се види през крив макарон ...
Пич,защо не му сметнеш на предишния юнак.. просто му показвам нагледно от къде е разликата в цената, не държа да съм точен, но щом искаш да знаеш ще има права и над 50 ст
Видя ли колко е цената в платформата или още говориш какво ти се иска ?
Откакто ви спуснаха от събранието препоръчителна цена от 38стинки цената на акцията си отиде там, така че правото да е споменатото на оса. Не че не е манипулация на цената, разбира се, тъй като правата още не се търгуват, а е косвено и манипулация върху текущата цена на акцията, но 50стинки общо взето ще се види през крив макарон ...
Коментар