Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
За 6-те е това и е доста стара новина!
Тия дни очакваме инфо за 7-те месеца.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Печалбата за 8 месечието...?!?!?!
Тия дни очакваме инфо за 7-те месеца.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение267.2 мил леиLife won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Големите не искат да си играят с чичо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеElana: "Аукционът за неизползваните права на Доверие изненадващо премина при никакъв до минимален интерес от институционални инвеститори, но отново т.нар. retail (индивидуални инвеститори) показаха, че са все по-решаващ фактор за развитието на пазара и изкупиха
правата на цена от 10 стотинки за право. Очакваме увеличението на капитала на Доверие Обединен Холдинг да бъде успешно с почти 100%."
Коментар
-
Elana: "Аукционът за неизползваните права на Доверие изненадващо премина при никакъв до минимален интерес от институционални инвеститори, но отново т.нар. retail (индивидуални инвеститори) показаха, че са все по-решаващ фактор за развитието на пазара и изкупиха
правата на цена от 10 стотинки за право. Очакваме увеличението на капитала на Доверие Обединен Холдинг да бъде успешно с почти 100%."
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеСамо нямащите може да са обективни! Аз вече не съм - вчера си купих права
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеВодите безмислен спор/ако е спор де/. Чичо си е тарикат и трудно ще застане от страната на булката. Аз се возя до момента в който реализирам търсената доходност и слизам. Също, като Zdravko нямам никакво доверие в чичо и схемите му. Не ми харесва постоянният вой от един ник, който мина през фармите сега се подвизава тук, но е свободен да си пише, а аз гледам да не го чета.
Интересно ми е дали ще има някой малко по-голям записал акции след аукциона?
Коментар
-
Докато разчитате на някой друг, за да си правите парите, само ще губите. Правете си сами сметките и действайте. Доказано е, че в Бг може да се печели абсолютно от всеки един емитент, читав или нечитав.
аз лично тук съм много доволен. Мисля, че донев логично купи правата евтино. Кой луд човек ще си дава парите на вятъра без смисъл. Само луда кака би взела неохим на 40 лева, да се кълне и басира, че няма да пада, после ще продаде на 25 и едва тогава ще почне да анализира дружеството и да твърди, че менажера е виновен.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение18,5млн дивидент + 11,5млн от увеличение = на 30млн свеж кеш в края на месец августПътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
...Чичо си е тарикат и трудно ще застане от страната на булката. Аз се возя до момента в който реализирам търсената доходност и слизам...
Абсолютно и аз така я виждам ситуацията. Доверие като цяло ми е извън радара заради чичо, ама вчера взех та пообрах аска до към шест и дваесе. Сега си чакам спирката за слизане...
- 1 like
Коментар
-
Водите безмислен спор/ако е спор де/. Чичо си е тарикат и трудно ще застане от страната на булката. Аз се возя до момента в който реализирам търсената доходност и слизам. Също, като Zdravko нямам никакво доверие в чичо и схемите му. Не ми харесва постоянният вой от един ник, който мина през фармите сега се подвизава тук, но е свободен да си пише, а аз гледам да не го чета.
Интересно ми е дали ще има някой малко по-голям записал акции след аукциона?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар